lauantai 14. helmikuuta 2015

Viikon blogihaaste: harjapakin sisältö

Mitä sinun harjapakistasi löytyy? Parhaat postaukset nostetaan Blogitallin etusivulle ja yksi onnekas voittaa 1hevosvoiman sponsoroiman kahden harjan setin sekä yllätyspalkinnon!

Mun hevosilla on USG:n harjapakit. Joskus pidin myös ämpärissä harjoja, mutta pölyyntymisen takia halusin siirtyä pakkeihin. Mulla harjapakit tosiaan sisältää lähestulkoon vain harjoja, eikä esim. suihkepulloja tms. mitä monella muulla näkee. Se tosin johtuu siitä, että kun on oma talli, niin ei tarvi ahtaa kaikkia tavaroita yhteen paikkaan! Eli mulla on seinällä korihylly, jossa on melkein kaikki suihkeet, rasvat ja pullot.

Ja harjoja mulla on aivan liikaa... Niitä on kiva ostaa, jos löytää jonkin ihanan pehmeän tai kivan värisen tai muuten vaan erilaisen! Hevosten pakeissa on sen verran mitä mahtuu (paitsi Fionalla ei mene ihan kansi kiinni...) ja sitten mulla on varastossa kaksi täyttä ämpärillistä lisää harjoja! Onpa sitten ponille odottamassa omat harjat, jos sellainen joskus saadaan hankittua!Thalikilla on yllättäin sininen harjapakki ja siniset harjat + yks luonnonharjaksinen harja. Niinkuin kuvasta näkyy, tuo sinivalkoinen on eniten käytössä - se muuten on myöskin aika vanha harja!! Thalikin pakista löytyy harjojen ja kaviokoukkujen lisäksi irrallinen mahavyö loimeen.

Fionalla on violetti pakki (pinkeillä tehosteillä, hih). Ja niinkuin alemmasta kuvasta näkee, kansi on ollut raollaan, jolloin pölyä on päässyt sisälle. Fionalla on sekä violettejä että vaaleanpunaisia harjoja. Sieltä löytyy lisäksi irrallinen mahavyö loimeen sekä kilpailunumerot suitsiin! Ja keltainen Furminator, joka on hyvä keväällä ja syksyllä. Harjakiveä pidän pakissa vain karvanlähdön aikaan, muuten se on paremmassa tallessa!

Jos luonnonharjaksisia harjoja sais näin ihanan värisenä, voisin vaihtaa sellaisiin! Mutta koska tykkään väreistä, niin pakkien sisältö on tämä!

2 kommenttia:

 1. Miten siistiä!
  Miulla on tällä hetkellä harjat sekasin sellasessa agrimarketin kestokassissa käytävän seinällä roikkumassa :D Oon oottanu inspiraatiota, että pesisin ne ja pakin (oi kyllä, omistan sellasen, mutta jostain syystä se on unohtunu :D). Jospa tässä joku kaunis päivä, kun aurinkokin rupee lämmittämään tarpeeksi..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siistiä :D Mun mielestä ei niin siistiä ;O))
   Joo, se aurinko ja kevät on paras lääke, sitten se pesu sujuu kuin itsestään, kun on lämmintä ja sitä rataa!!
   Ja hei, sulla on kuitenkin harjat tallessa ja yhdessä paikassa, eikös sekin ole jo jotain ;O)

   Poista