tiistai 31. tammikuuta 2012

Ponipoikien kotiaresti

Tälle päivää oli luvattu -27 astetta pakkasta, joten en ees aikonut enää eilen illalla lähteä korjaamaan aitoja. Yllätys olikin suuri, kun aamulla oli "vain" -21 astetta pakkasta! No, sisälle ne olis ehkä siltikin jääny, ku isäntä jäi Nellin kans kahdestaan kotia - miten ne mitään hevosia olis lähteny pyydystään!

Olin tänään siellä Maatilan työhyvinvointi- ja johtamiskurssilla. Tykkäsin kyllä, vaikka hirmu pintaraapaisulla ehdittiin asioita menemään läpi. Taisin olla ainoa alle 40-vuotias xD Siellä käytiin läpi ergonomiaa, miksi se on niin tärkeää, jumppaohjeita, oli psykologin luento suhteista sekä stressistä jne. Ei jää kyllä viimeiseksi tilaisuudeksi mun kohdalla ;O)

Hepat tosiaan oli sisällä ja sai normisti sinne ruoat ja heinät. Illalla sitten pääsivät ulos, kun tein tallihommat. Laitoin ne yhdessä (ja riimut päässä ;D ) pienempään tarhaan. Ens meinasin, et laitan kun menen navettaan, mut en tohtinut kuitenkaan. En mä tallihommia tehdessäkään tohtinut laittaa edes radiota päälle - että varmasti kuulen, kun hepat tulee aidasta läpi xD

Isäntä aikoi hakea vanhan paimenpojan, jonka saa pistokkeeseen kytkettyä. Ettei tarvi akuilla pelata. Tosin se jää vielä nähtäväksi, että toimiiko se paimenpoika, kun se ei ole ollut käytössä hetkeen. Toivottavasti!!

Thalik & Papu 12.2.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti