keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pienen tytön huone

Olen luvannut tehdä meidän pikkuneidin  huoneremontista pienen postauksen, tässä se nyt vihdoin ja viimein tulee ;O)

Keräsin kollaasiin kuvia ennen remppaa, rempan aikana ja lopuksi.

Alkukohta oli vanha makuuhuone, jossa ei meidän asumisaikana ole ollut kuin koirat nukkumassa. Katon materiaalia en nyt muista, mutta se oli sellaista levyä, joka oli liimattu ja niitattu kattoon kiinni. Seinissä oli kaksi tapettia päällekäin, varsinkin se alempi oli todella tiukassa! Lattialla oli matto, joka lähti nätisti rullaamalla pois. Makuuhuone oli kovasti uudistamisen tarpeessa, sen verta huonossa kuosissa kaikki materiaalit oli.Lattialaminaatti ostettiin K-Raudasta, se on 2-sauvainen saarnilankku. Halusin vaalean, harmaasävyisen lattian ja tuo oli lähinnä sitä! Olisin halunnut 1-sauvaisen, mutta sopivaa sävyä ei ollut - vaan ei tuo 2-sauvainen ole yhtään paha!

Kattopaneelit ostettiin myös K-Raudasta, Malerin valkoiset mdf-paneelit.

Tapettien kans meinas tulla vähän ongelmaa.. K-Raudan myyjältä sain hyviä ajatuksia ja koska olin vuosi sitten asuntomessuilla ihastunut yhteen pystyraitatapettiin, etsittiin sellainen. Vinkkinä saatiin vielä, että jätettäisiinkin tuo ulkoseinä tapetoimatta, koska siinä on sellainen pystyhalkeama, joka saattaa "elää". Siihen valittiin tasoitustapetti ja maali väriltään "Barbie".
Ihana pystyraitatapettikin saatiin valittua, mutta seuraavana päivänä saatiin soitto, että tilauksessa menisi 3-4 viikkoa. Päädyttiin sitten etsimään tapetti muualta, että saataisiin se nopeammin. No eipä mennyt ihan niin...

Löysin viimein netistä melkein vastaavan tapetin, Esta Home Belle Rose vaaleanpuna-beige raitatapetin. Sitä oli myytävänä muutamassa eri nettikaupassa, mutta leluhuone.fi lupasi viikon toimitusajan sekä varastotilanne näytti hyvältä. No meni kaksi viikkoa, eikä kuulunut mitään. Kun tiedustelin tapettien perään, sain vastauksen, että loppui tapetit kesken, että ovat tilauksessa. No tosi kiva, kun ilmoititte muutoksesta >:( Lopulta meni 4 viikkoa, ennenkuin tapetit saatiin. Leluhuone.fi ei ilmoittanut missään vaiheessa myöhästymisestä. Kun laitoin vielä palautetta, että jos luvataan viikon toimitusaika ja varastotilanne on plussalla, niin olisin kyllä ollut fiksua ilmoittaa noin pitkästä tilauksen venymisestä. Vastaus oli sävyyn, voi voi voi, tämmöstä tää on. Että kiitti vaan, minä en enää ikinä tilaa tuosta firmasta yhtään mitään.

Lampun tilasin www.kullanmurut.fi -nettikaupasta, se olikin just soppeli pikkuneidin huoneeseen =) Ihana vaaleanpunainen tähtilamppu =)

Jyskistä hain pimentävän rullaverhon, mutta verhokappaa en valmiina löytänyt mistään. Ja kun en omista ompelukonetta, niin käveltiin naapurikaupungin kangaskauppaan! Tyttö sai itse valita kankaan ja yllätys yllätys punainen kangas lehmäkuvioilla oli eniten mieleen! 16 eurolla sain valmiiksi ommellun verhokapan, sisältäen kangaskulut ja ompelun!!

Maalatulle seinälle piti vielä keksiä jotain täytettä. Olin valokuvatapettipalasen ja sisustustarrojen maailmassa ihan sekaisin, kun lopulta päätettiin aiheeksi pöllö. No halvimmat pöllötarrat oli 65 euroa, joten vaihdettiin pupuihin ;O) Hattentatista löytyi ihanat hyvän yön pupuset alle 20 eurolla! Nuo on ainakin helppo vaihtaa, kun kyllästyy! Tai järjestää uusiksi!

Kaverin avustuksella sain vielä Ikean Expedit-hyllyn, johon ostin Sotkasta korit. Äiti toi aiemmin jo Ikeasta Mammut-pöydän ja tuolit =) Matto on Sotkasta, fuksia Joy-matto.


11 kommenttia:

 1. Hei kivaa että laitoit tämän tänne. :D Toivottavasti minun joistain vinkeistä oli hyötyä ja apua?!:) Kyllä nyt kelpaa tyttösen, kaunis prinsessa huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos avusta!! Eihän tää ny mikään sisustuslehtien mallihuone ole, mutta tää on sellanen mun näköinen sekasotku ;D

   Poista
  2. No eihän siinä mitään jännää olisikaan ellei se olisi asukkaiden näköinen. "sekasotku" näyttää just hyvältä. :D

   Poista
 2. No on hieno huone! :) Mäkin voisin haluta tuollasen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää olis koko lopputalo rempattavana xD Noooh, onhan tässä aikaa :P

   Poista
 3. Hienosti onnistunut remontti. Niin on käyttäjänsä näköinen. :)

  VastaaPoista
 4. OI kun kivan näköistä, samoja lamppuja oon itsekin katsellut, en vain oo saanu aikaiseksi tilata.. Kyllä neitin kelpaa leikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Minä oon jahkannut noita saman sarjan pöytälamppuja... Mutta kun tarvetta ei ole, niin ei oikein tiedä, viitsiikö niitä sitten hommata..!!

   Poista
 5. Olipas kivannäköinen huone mutta kirjoitan siksi että leluhuoneella on vaihtunut omistaja, joten kannattaa miettiä uudelleen tilaamista sieltä, tai siis meiltä:)

  VastaaPoista