tiistai 20. syyskuuta 2016

Blogitarina

Papu & Thalik, en muista milloin kuvattu!

Sain tämän blogitarina-haasteen Pikkuponin Päiväkirja-blogista! Ideana on kertoa oman blogin synnystä ja kehityksestä sekä merkittävimmistä taitekohdista.

Minun blogini sai alkunsa ensimmäisen hevoseni Johnnyn kotisivuistani. Silloin blogin virkaa täytti sivu "päiväkirja". Sinne kirjoitin jokaikisestä tallipäivästä, mitä olin tehnyt, miten oli liikutus mennyt yms. Johnny mulla oli v. 1999-2001

minä ja Thalik joskus valmennuksessa


Olikohan se kaverini Terhi, joka ensin muutti omien kotisivujensa päiväkirjan blogiksi. Tai sitten joku muu! Siitä lähti sitten ajatus, että pitäisköhän itsekin. Päivittäminen tuntui vähän helpommalta, kun ei tarvinnut koodata sen kummemmin.

Ensimmäinen blogi aukesi wordpressissä ilmeisestikin vuonna 2009 ja 2011 siirryttiin tänne Blogspotiin. Siitä hiljalleen kotisivut jäi vähemmälle ja vähemmälle ja vuosi, pari sitten lopetin domainin ja siirryin pelkästään tänne blogipuolelle.

Kuvia tuli varmasti kotisivuaikana paljon enemmän, nykyään tulee jotain kuvia laitettua tuonne http://univiidakko.kuvat.fi/ Nyt siellä on työn alla Kalajoen poniravien kuvat, muutaman lähdön kuvat on valmiina, monta vielä jäljellä...!

Thalikin kanssa kisoissa, onkohan nämä viimeiset, missä ollaan oltu

Kirjoittamisessa huomaa eron, kun alkuun sitä kirjoitti ihan kaiken, siis todellakin kaiken. Siitä hiljalleen rupesi karsimaan kaikkea epäolennaista ja lopulta jopa ihan karsimaan esim. jotain juttuja, mitä ei halunnut kertoa ihan kaikille. Nykyään sitä on jotenkin vielä tarkempi, mistä kirjoittaa. Kun lukee muiden blogien kommentteja, niin se syö enemmän ja enemmän bloggausintoa. Miksi hevosihmiset ovat niin ilkeitä?

Olisihan se hauska ajatus tienata blogilla, mutta siihen joutuisi uhraamaan ihan toisella tavalla aikaa. Toisaalta naurattaa joskus, kun "ammattibloggaajat" valittaa, kun on niin raskasta. Hei, tulkaas kokeilemaan maatilan elämää, niin tiedätte mikä on raskasta! Mutta kukin kokee asiat omalla tavallaan ja tottakai kaikki työ, johon joutuu käyttämään aikaa ja vaivaa, on raskasta - jos ei fyysisesti niin henkisesti!

Thalik ja Hani kesäkuussa 2015
Mukaan haastan Heidin hevosblogin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti