tiistai 21. elokuuta 2012

Iltamaastoja

Perjantaina meillä kävi kengittäjä. Thalik kengitettiin ja Fionalta vain vuoltiin kaviot. Molemmat käyttäytyivät hyvin ja homma saatiin hoidettua ilman sanomista =)


Thalik & Hota 17.8.2009


Perjantai-iltana käytiin sitten Thalikin kanssa reilun puolen tunnin maastolenkki. Muuten oli hyvä hevonen, mutta laukassa se tarvis jumppaa, tuntuu niin vinolle! Varmaan minäkin olen vino ja sit me kaks jäykkää yhdessä ollaan tosi vinossa ;D Ympyrällä se on parempi, mutta suoraan sen heti huomaa! Ainakin selästä. Meillä kun on vain tuo yks peltotie, niin päässä piti kääntää takaisin menosuuntaan, et käydään vielä tekemässä loppuverkat. Ruuna tietty hyppeli ja pyöri, ei olis halunnut lähteä uudelleen, mutta nopeaa sain kuitenkin suunnan oikeaksi ;O)


Thalikin kans mätsärissä 16.8.2008


Sunnuntai- ja maanantai-iltoina loimitin hevoset, kun oli niin kylmiä öitä tiedossa :S Ja kyllähän se molempien öiden jälkeen näytti +3 astetta, kun aamulla lähti navettaan, yyh =( Ja tänä iltana nakkasin taas sadeloimet niskaan, kun kovasti sadetta lupas läpi yön =/ Ja hevoset siis ovat yötä ulkona, en mä talliin niitä sentään sateen takia loimittais ;O))

Tänä iltana käytiin taas maastossa Thalikin kans! Puolen tunnin kevyehkö lenkki, käyntiä ja ravia vain. Jumppailtiin, siirtymisiä ja taivutuksia. Monta vuotta kun on pitänyt ilman kenttää pärjätä, niin onnistuu pieni jumppaus ihan suoralla tielläkin ;D

Talliremppa on siinä vaiheessa, että karsinat on tosiaan valettu ja loppuosa tallista on tyhjä ja isäntä paukutteli tänään vanhaa betonilattian jämiä sieltä vielä irti. On niin surkeaa se vanha lattia, että pakko se on reunoiltakin hajottaa pois. Eipä sitä onneks muualla ole enää jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti