maanantai 29. lokakuuta 2012

Big Horn

Merkitön lännensatula.
On myynnissä Hakamaan tallilla,
yhteystiedot linkistä tai minulta!
Nyt mulla on sitten talli täynnä western-hevosia ;O)) En tiedä minkä ihmeen ajatuksen sain syksyllä, että haluan Fionallekin oman lännensatulan, koska Thalikin länkkäri on tammalle liian leveä.

Sain Satulta Hakamaan tallilta sovitettavaksi merkittömän lännensatulan. En oikein ollut satavarma siitä, että sopiiko se Fionalle vai ei, joten konsultoin vielä yhtä westernharrastajaa (tai ehkä enemmän ku harrastaja pelkästään!), joka antoi neuvoja ja ohjeita ja oman mielipiteensä asiasta merkitön vs. laatusatula. Mietin ja pähkäilin sitten asiaa ja totesin, että haluan kuitenkin heti kerralla "paremman" satulan.

Tein sitten kaupat Big Hornin corduba-satulasta, jota olen tässä pitkin syksyä jo kysellyt ja katsellut! Onneksi se oli vielä myynnissä!!

Eilen hain paketin asiamiespostista ja illalla pääsin sitä sovittelemaan! Kyllä se minusta paremmin sopi kuin tuo merkitön. Haluaisin vielä vähän paremman padin, kun tuo kuvassa oleva padi on jotenkin niin jäykkä, toivoisin sen menevän enemmän hevosen selän muodon mukaan!

Big Horn 184Vietettiin perjantaina ja lauantaina "minilomaa", kun Jyväskylässä oli KoneAgria. Siellä oli monenlaisia maatalouskoneita esillä. Perjantaina vietin itse aikaa kaupungilla, muka shoppaillen xD Mä oon niin huono siinä!! Nellille olisin löytänyt vaikka ja mitä, mutta pitäydyin ostamasta kummemmin mitään, koska tyttö pieni hukkuu vaatteisiin xD  Hain kuitenkin BR-lelukaupasta kaksi schleichiä ja pari paitaa ostin ;O) Itselleni ostin vain yhden topin ja yhden ohuen pitkähihaisen.. No, olihan silti kiva kierrellä yksi kaupungilla ;D

Lauantaina olin myös KoneAgriassa, kyllähän siellä sai ajan kulumaan koneita katsellessa :P
Suuret kiitokset menee Heidille, joka oli sillä aikaa pitämässä taloa pystyssä ja hoitamassa Iitaa ja hepat & puput =) =)

4 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiinnosta täytyy kysyä, että missä hintaluokassa nuo "merkittömät" länkät liikkuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äkkiä en osaa sanoa, et mitä ne yleensä on, mutta tuo merkitön lännensatula varusteineen (mm. kaks huopaa) oli muistaakseni pyynti 300 euroa / tarjous.

   Poista
 2. Jäikö kumpikaan siulle? Tottakai tuo BigHorn näyttää paremmalta... ;)

  VastaaPoista