perjantai 5. lokakuuta 2012

Hauskaa Eläinten Viikkoa!


Eläinten viikkoa vietetään vuosittain 4.—10.10. 

Lokakuun neljäs päivä on eläinten suojeluspyhimys Fransiscus Assisilaisen
kansainvälinen muistopäivä ja kansainvälinen eläinten päivä. 

Eläinten viikon viettämisen aloitti Suomen Eläinsuojeluyhdistys vuonna 1959. 
Vähitellen siitä on tullut koko eläinsuojeluväen ja kaikkien eläinten ystävien 
yhteinen tapahtumaviikko, ja viime vuosina Eläinten viikko on levinnyt 
muuallekin maailmaan. SEYn jäsenyhdistykset ympäri maata 
järjestävät omia tapahtumiaan Eläinten viikolla. 

Me vietettiin Nellin kanssa eilen Kansainvälistä Eläinten Päivää käymällä Ylivieskan Mustissa ja Mirrissä! Tosin ihan aiheestakin - Iitan ruoka oli loppumaisillaan ;O) Mutta ostoksiin tämä päivä vaikutti, että otettiin sitten kunnon kierros kaupassa ja katseltiin vähän kaikkea ;D

Iitalle ostin Eukanuba Adultia pienille roduille - sitä se on syönyt pikkupennusta asti! Ostan yleensä aina 3 kg:n säkin, niin tulee käytyä Mustissa ja Mirrissä useammin ;O) Pari kertaa olen ostanut isomman säkin, mutta sitten ei tule käytyä M&M:ssä, niin kivempi ottaa sit se pienempi! Tällä kertaa myyjä tarjosi vaihtomahdollisuutta kolmeen kilon säkkiin, joista oli päiväys menossa tämän kuun lopussa. Suostuin vaihtoon, koska ne ei kauan ehdi kuitenkaan vanhentua, kun on jo aika hakea uusi säkki! Sain sitten alennusta niistä =) 

Takkeja käytiin katsomassa, olen etsinyt jotain nopeasti puettavaa manttelia, kuten Eskadronin, mutta ei ole vielä tärpännyt. Kääpiöpinsereiden FB-ryhmän kautta ostin Hurtan vedenpitävän fleecepusakan, se tulee varmaan ensi viikon aikana kotia asti! M&M:n vaateosastolla pisti silmään Rukan tassupyyhkeet! Aivan ihanat!! Kotona vasta huomasin, että paketissa oli kaksi kappaletta xD Parempi niin - sain sekä etu- että takaovelle oman pyyhkeen! Ja kun Iita on niin pieni, pystyn tuolla pyyhkimään koko koiran tarvittaessa! 

Herkkuosastolta otettiin vielä Racinelin Denticks hammasharjoja ja krokotiileja! Yllättävän kauan tuollaisen krokotiilin syöminen Iitalla kesti - Olgalla kun ei kauan nokka tuhissut, kun kroko oli jo ahmittu xD Otettiin vielä samanlaisia pikkuhammasharjoja pupuille =)

Kärkkäiseltä ostettiin vielä tuollainen ihana peti =) Tällä hetkellä Nelli istuu sohvalla katsomassa eilistä Pikku Kakkosta ja Iita nukkuu vieressä pedissä (peti on sohvalla Nellin vieressä!) ;D Iita on muutaman pedin rikkonut, mutta tämän hetkinen häkkipeti on saanut olla rauhassa, niin josko tämä uusikin peti pysyis ehjänä ;O))

2 kommenttia:

 1. No kylläpäs Iitaa on nyt hemmoteltu! :D Tosin niin on vähän Minni mammaaki, nyt ku vauvamasu alkaa olla ihan kivan kokoinen! ^^ Pitää lällytellä mahalle... :D

  Siis niitä koirapuruluuhammasharjoja, pupuille? Syökö ne niitä? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minni-mammaa saakin hemmotella ;D

   Siis mun mielestä ne kanien puruluuhammasharjasysteemit on samoja ku koirilla! Mut meidän Mustissa ja Mirrissä ne on ihan siel pupuhyllyssä! Sain joskus jostain pet show'sta palkinnoks niitä ja kerran aiemminki ostanu - ja kyl ne jyrsii niitä!

   Poista