lauantai 22. maaliskuuta 2014

Juoksutusilta

Fiona 18.3.2014

Eipä oo päästy treenaileen sitten yhtään mitään. Tänään navetan jälkeen totesin, että nyt on pakko jotain tehdä, kun vielä näkee jotain. Onneks olin jo päivällä siivonnut karsinat, niin ei mennyt siihen aikaa! Nelli oli mun kaverina, tosin ei se oikein olis koko aikaa viihtinyt :P Hain ensin Fionan ja laitoin sille naruriimun + pitkän köyden. Mentiin pellolle, jossa vähän pyöritin sitä "liinassa". Tarkoituksena oli lähinnä saada se kävelemään! Aloitettiin vasempaan kierrokseen ja sehän lähti hyvin käynnissä! Oikeaan suuntaan oli tosi vaikea saada tamma kävelemään. Annoin vähän ravailla molempiin suuntiin, mutta pääasiassa yritettiin kävellä ;O) Lopuksi otettiin vielä muita maastakäsin harjoituksia ja Nelli sai viedä Fionan talliin.

Käytiin vielä juoksuttamassa Thalikia irtona tarhassa. Ei hirmu kauan oltu, kun kello oli jo aika paljon. Ruuna oli ilmeisesti vielä vähän lennossa, kun Nelli lähti taluttamaan sitä tallia kohti. Siihen malliin se tanssahteli narun päässä! Hyvin Nelli sai sen vietyä, mua meinas kyllä naurattaa ;D Nelli on hiljalleen oppinut, että hevosen pitäis kävellä perässä eikä saa mennä edelle. Kun heppa sitten koittaa mennä edelle, Nelli pysähtyy ja heiluttelee narua, et polle pysähtyis ja peruuttais! Hyvä oppia pienestä pitäen oikeat tavat ;D

Käytiin viikko sitten Nellin kanssa Ruukissa poninäyttelyä katsomassa! Pitäis jostain repiä aikaa, että saisi kuvat laitettua esille, jonku verran tuli niitä siellä räpsittyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti