maanantai 23. kesäkuuta 2014

Long time no see...

Thalik ja Fiona 6.6.2014 illalla kesäisessä sateessa

No joo, taishan tässä taas vähän vierähtää... Kun ei ole sitä kuuluisaa aikaa - ja se vähän, mitä ehtii "koneella" olla, niin on mieluummin tabletilla. Eikä sillä jaksa kirjoittaa ;O)

Valmistuin toukokuun lopulla virallisesti maaseutuyrittäjäksi, vieläpä ihan kiitettävillä arvosanoilla =) Sain valmistujaisjuhlassa stipendinkin, siitä olen ylpeä, koska se on täysin oman kovan työn ansiota! Enkä ole ikipäivänä missään koulussa saanut mitään ylimääräistä tunnustusta!

Vaikka koulu loppui, niin jotenkin kummasti se aika menee vaan.. Tytön hoitopäivätkin on mennyt melkein poikkeuksetta navetalla, aitaushommissa, ensikoiden totuttamisessa ulkoiluun ja muuta vastaavaa.

Heidi on onneksi innokas tekemään bannereita (ja potkimaan mua perseelle, et pitäis blogia päivittää!), ja hänen käsialaa on tuo entinen talvinen sekä nyt myös uusi! Taidankin jättää tästä lähtien aina bannerin teon Heidille, hih ;O))

Hevoset on viettäneet ihan täysin hevosen elämää. Yöt ne on köyhemmällä laitumella (jossa on korkeammat aidat) ja klo 6-22 ne on sitten vähän turhan hyvällä laitumella ;O) Eli ei tarvi kuin syödä, juoda, nukkua ja juosta -  jos huvittaa :P Hepat jäi 18.5. viettämään yönsä ulkona, mutta paskimmilla keleillä ovat olleet sitten tallissa yön. Ei mulle tuota mitään mielihyvää pitää niitä palelemassa, olkoon sitten sokerista vaikka. Ehtiihän nuo olla öitäkin ulkona, vaikka silloin tällöin sisällä käyvätkin.

Ratsastuksesta ei tarvi ees puhua, siitä ei oo mitään kerrottavaa :P

Horatio
Pupurintamalla on tapahtunut muutoksia. Horatio-pupu löytyi kuolleena häkistään 31.5. illalla =( Aamulla se oli vielä ihan normaalin oloinen. Olin jokin viikko aiemmin miettinyt, että se on vielä vähän hoikka johtuen keväällisestä erittäin pahasta ummetuksesta, johon se jo meinas menehtyä.
Tämän johdosta meillä ei enää syötetä Rabbit Royalea kaneille, kolme kania mennyt ja kaikki syöneet tuota.. Ei oikein muuta kamalan järkevää syytä ole, toki voihan se olla ihan mitä vain. Olen kuullut vastaavaa kommenttia Rabbit Royalesta, joten teen siitä omat johtopäätökseni ja jätän loppusäkin koskematta.

Nadja on nyt saanut elää sitten leveää pupun elämää, kun se on häkkeineen Thalikin karsinassa. Häkissä se käy juomassa, mutta ei varmaan muuten :D Aina se on karsinan puolella pomppimassa, kun sitä käy ruokkimassa tai moikkaamassa! Se on vaan niin hurjan kiukkuinen edelleen, leijonan luonne leijonanharjaskanilla :P

Pupurintamalla tapahtuu muitakin muutoksia, mutta siitä lisää heinäkuun puolella!

Fiona 8.6.2014


4 kommenttia:

 1. Onnittelut valmistumisen johdosa! :)
  -H

  VastaaPoista
 2. Noniin, tästä se taas lähtee ;)
  En tienytkään että sait stipendin valmistujaisissa, onnea!
  Nadjallahan on leveät oltavat, mitäköhän mahtaa tykätä kun hepat muuttaa syksyllä takas talliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ;)
   Kiitos!
   Pari kertaa joutunu Nadjan ottamaan pois että hevoset pääsee sisälle, niin se on ihan hyökkäilly mun jalkoihin! Ei halua ei!

   Poista