keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kahlaamassa


Postauksen kuvat on otettu 9.1.2015 Sopii hyvin otsikkoon, sen verran tarhassa oli lunta mitä kahlata!



Viime viikolla, kun pikkuneitillä oli päiväkerho, kerkesin käydä puolen tunnin ratsastuslenkillä Thalikin kanssa. Päätin viedä sen kahlaamaan yhdelle isolle laidunlohkolle. Kierrettiin vain yhden kerran se pelto, kun luulin sen olevan ihan liian raskasta... No ei muuten ollut! Kotia kohti ratsastaessa rupes ruuna hössöttämään hirveästi, steppas ja yritti raville. Toki kova tuuli varmasti auttoi asiaa!



Lopuksi piti vielä ennen pellolta poistumista tehdä kahdeksikkoja ja isoja voltteja, että sai ruunan kuulolle. Toista kertaa en tohtinut lähteä peltoa kiertämään, kun piti se likka sieltä kerhosta ehtiä hakemaan! Kotia sitten steppailtiin, että kyllä sitä energiaa jäi! Ja kotona huutava tyttökaveri Fiona kutsui mukavasti tallia kohden, hah!



Onko muuten blogin lukijoilla kenelläkään rannekanavan ahtaumaa? Mulla on molemmissa ranteissa keskivaikea. Nytkin tuolla ratsastaessa ranteissa meni ikään kuin sähköiskuja, en tiedä johtuiko se BOT-käsineistä vai oliko mun ranteet huonossa asennossa. Kylmässä (navetassa) yksitoikkoinen työskentely (lypsy, kolaus, lakaisu) on pahentanut vaivaa. Nyt kokeillaan mun hierojan kanssa vähän eri keinoilla, että auttaisko ranteisiin joku muu kuin leikkaus..



Sain viimein ostettua Polar Loop-aktiivisuusmittarin! Ei muuten ollut helppo homma! Toivoin sitä joulupukilta, mutta ei löytänyt pukkikaan sitä. Enkä minä, kiersin lähikaupungin kaikki liikkeet läpi, loppuunmyyty oli joka paikasta! Sitten niitä tupsahti erä Giganttiin, äkkiä hakemaan! Eilen se oli ekaa päivää ranteessa, aamunavetan ja -tallin jälkeen päivän aktiivisuustavoitteesta oli täytetty jo 45 %. Että ei me ihan pelkästään seisoskella navetalla! Lopulta nukkumaan mennessä tulos oli 127 %, ei huono! Askeleitakin kertyi lähes 19 000 - eikös se tavoite ole se kymppitonni!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti