sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Pimeää ja harmaata syksyä

Kiirettä pukkaa, ei paljon ehdi kirjoitella! Ei sillä, että oliskaan paljon mitään kerrottavaa, arki rullaa samanlaisena päivästä toiseen ja viikosta toiseen!

Thalikilla oon jonkin verran päässyt ratsastamaan. Itse asiassa sen verran, että kengittäjäkin huomasi sen viimeksi! Ruunassa näkee onneksi heti sen, että se on saanut liikuntaa! Harmi, että nyt ei kauheasti taas pysty missään menemään, turha varmaan edes kertoa, kuinka märkiä kaikki pellot on näiden iänikuisten sateiden jälkeen.. Thalik on nyt hokkikengässä, vielä ei oo kyllä tarvetta ollut!Kävin tässä syksyllä Seinäjoella moikkaamassa hyvää ystävääni Terhiä! Ei ole muuten helppoa yhdistää tällainen työ, jossa on kiinni käytännössä 24/7, "kotiäitiys" ja kavereiden näkeminen. Suoraan sanottuna olen aika yksinäinen välillä täällä, kun ainoat sosiaaliset suhteet on kauppojen myyjät ja kaikki kaverit on vain netin kautta saatavilla. Terhille ilmoitinkin muutaman viikon varoitusajalla, että mulla on kaksi vapaata lauantaita loppuvuonna, että kumpi käy, jos tulen käymään! Samantien sitten varasin junaliput, siinä mieli lepää, kun saa istua junassa tekemättä mitään eikä kukaan vaadi mitään!

Käytiin Hööksissä tietenkin! Mulla ei ollut edes mitään ostettavaa, jotain pientä vaan. Siinähän kävi sitten niin, että siellä oli tosi kivan näköisiä heijastavia liivejä. Se oli tosi hyvän mallinen ja muutenkin kiva, niin en oikein päässyt siitä ympäri ja se jäi ostoskoriin! Sitten erehdyttiin vielä kokeilemaan ale-softshell takkeja.. Niiden ovh oli 79 € ja alennusten jälkeen hinta oli huimat 25 €... Mun ei pitänyt sellaista ostaa, mutta kun Terhi ihastui takkiin, päätin kuitenkin kokeilla.. Ja se oli niin hyvän mallinen, että täytyi ostaa! Mun saldo vaatekaupoissa jäi sitten huonommaksi, ostin vain Nellille kaksi paitaa! Muistin myös ostaa saappaisiin sellaiset puhallettavat varsituet, niitä olin pitänyt ostoslistalla jo pitkään! Mulla oli melkein täysi bonuskortti ja vaatteet oli alessa Hööksissä, niin pääsi ihan uskomattoman halvalla verrattuna siihen hintaan, mitä olisi tullut ilman alennuksia!

Seinäjoen Horzelta olin varannut viikolla Hanille potkuremmin ja se käytiin hakemassa. Hyvää palvelua myös siellä siis! Muuten pyörittiinkin sitten kaupungilla ja syömässä ja puhuttiin, puhuttiin ja puhuttiin! Hyvä reissu!Hanilla oli tosiaan ennen tuota Seinäjoen reissua sellainen ajokerta, että se pukitteli tosi paljon. Arvelin, että sillä olisi karvoja mahavyön välissä tms. Halusin kuitenkin varalta sille potkuremmin, mutta eipä se tosiaan tuon yhden kerran jälkeen ole enää pukitellut. Että ehkä siellä tosiaan oli karvoja välissä nipistelemässä.

Tänään täällä satoi ensimmäistä kertaa räntää, hetken näytti pientä valkoista olevan nurmikolla, mutta se meni jo!


Postauksessa viimein kuvia Alavieskan heppamätsäristä! Niistä kiitos miutsille! Miten se Hani näyttääkin niin paksulle...!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti