perjantai 12. helmikuuta 2016

Helmikuussa luistellaan...

Hani16.1.2016
Kyllä on taas vaihtelevat kelit. Jotenkin ensimmäisenä on vaan mielessä kaikki peilijäällä olevat tiet ja pihat. Tosin tänään on satanut lunta sitten ihan vaan vaihteen vuoksi. Onneksi hevosten tarhassa on heinämoskaa ja kakkaa levällään, niin se ei ole mennyt ollenkaan liukkaaksi!

Liikutuskelejä ei ole ponille ollut nyt ollenkaan, tosi kurjaa. Aina kun hetken näyttää, että huomenna on varmasti hyvä ajokeli, niin tulee säähän muutos. Tai siis lähinnä keliin. Onneksi hepat tykkää juosta tarhassa, niin ei ole mitään paikallaan seisomista päivästä toiseen!

Olin nössö enkä ilmoittanut Hania sinne rotunäyttelyyn! No ainakaan paukkupakkaset ei taida olla ongelmana, lähinnä jäiset ajokelit, tai sitten lumiloskaiset. Olisihan sitä voinut lähteä vaikka katsomaan, mutta meillä on Hanilla ja Fionalla hammashoito juurikin sunnuntaina.


Loimien kuivausta työvaate-eteisessä!
Sain viimein päätettyä, millaiset näyttelysuitset tilaan Hanille! Kauan se kestikin! Tilasin ne Börjesiltä ja paketti olisi nyt odottamassa kaupalla. Tosin meni vähän mutkan kautta, kun Posti oli mokannut ja jättänyt paketin tuonne 50 km:n päähän! Soitin sitten sinne, että voisitteko please laittaa sen paketin sinne, mihin pitäisikin. No onnistuihan se - kun oli ensin löytänyt oikeat puhelinnumerot yms. Mutta Börjesille kyllä sata pistettä, toki meillä on vähän kotikenttäetu, kun Hanin entinen omistaja on töissä siellä! Mutta sain heti tilauksen jälkeen ensin vinkin, että tilaamani suitset ei mahdu Hanille ja päästiin lennossa vaihtamaan toiset tilalle. Saati että tilaus lähti heti matkaan! Taitaa tulevaisuudessakin meidän nettitilaukset kohdistua Börjesin suuntaan! Oon tilannut joskus aiemminkin sieltä ja muistan, että nopeaa tuli paketti silloinkin.

Vertailukohteena eräs toinen yritys, josta tilasin viime vuoden lopulla. Sieltä löytyi viimein Hanille karsinataulu, jossa on shettiksen kuvat. Tilasin samalla itselle Back on Track-rannesuojat, joiden takia pakettia odoteltiin ihan hirmu kauan. Yhden viestin sain, että odottavat edelleen BOT-rannesuojia, jonka takia lähetys viivästyy. Mutta mun mielestä, jos tilauksen saaminen kestää yli kuukauden, niin olisi ollut aiheellista laittaa vaikka joku pikku hyvitys mukaan. Nyt jäi vähän sellainen olo, että enpä taida enää tilata kyseisestä paikasta mitään.

Meillä asuu majava!! Ja vinkkinä, arabit ei oo
meillä ikipäivänä jyrsineet tolppia!


Voitin muuten Just Dressagen Facebook-arvonnassa! Voittopakettiin kuului riimu (sain vieläpä valita värin ja koon!), nuolukivi sekä heppamuffinseja. Iso plussa tuli palvelusta, kun heti ilmoittivat, että saan samaan pakettiin tilata jotain, jos haluan. Eikä tarvitse maksaa tietenkään postikuluja! Siellä oli todella ihania sisätoppiksia hevosille, harmitti oikein, ettei meidän pollet tarvi niitä! Eurostarin pipo piti sitten tilata, kun löytyi sellainen, jossa oli fleecevuoraus!

Onko muuten muilla näin huonosti hyvän päälle ymmärtäviä koiria?! Meillä on Iitalla tuoreita naudan luita, mutta eihän se niiden päälle tajua samoin, kuin edelliset koirat! Iita jopa karkas tallista, vaikka sillä oli siellä syötävänä tuollainen mukava selkäpala! Moni koira olisi varmaan onnellinen tällaisesta herkuttelusta, mutta ei meidän pikku citykoira, hih!

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Meilläkin tiet ovat olleet peilijäällä, heti kun näyttää että kelit paranisivat ne vain huononee.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ärsyttävää! Tänä talvena ei ole kyllä kelit suosineet, inhoan jäätikkökelejä sekä kovia pakkasia!

   Poista
 2. Haastoin sun blogin ;) #blogisitarina
  tarkempia ohjeita:
  http://pikkuponin.blogspot.fi/2016/03/blogitarina.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, enpä ollut huomannutkaan tätä viestiä! Jostain syystä kommentit ei tuu enää mun sähköpostiin O.o

   Poista