maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivämaasto

Thalik ja takana Lilja-shettis 14.5.2007

Äitienpäivän aamu valkeni ihanan aurinkoisena, eikä edes tuullut!! Tosin tottaikai navetan jälkeen oli jo ruvennut tuuleskelemaan... Päätin kuitenkin lähteä samantien maastoon, tai kävin kyllä ens syömässä yhden leivän ja vaihtamassa ratsastuskamppeet päälle :P

Thalik 12.5.2008


Käytiin 50 min pyörimässä maastossa Thalikin kans. Olihan se joo. Semmosta. Ruuna ei oo ikinä tykännyt aamulenkeistä, eikä tehnyt poikkeusta ;D Se olis varmaan halunnut jo vähän liikkuakin, mutta kun käynnin sijaan tarjolla oli steppausta ja teputusta, niin en mä uhallakaan sit tehnyt muuta kuin annoin kävellä ;D Mentiin me muutamia pikkupätkiä ravia, mutta pääasiasa käyntiä. Kotia tultaessa sitten kierreltiin vielä hallia ja tietä edestakas, kun ruuna meinas, et nyt mä käännyn kyl kotiin. Joten niin kauan käveltiin ohi kodin ja käytiin melkein perillä ja lähdettiin taas pois, että tuli selväksi, kuka sitä suuntaa määrää! Selvästi rupeis olemaan maneesin / kentän tarpeessa molemmat, että päästäis oikeasti tekemään töitä!!

Ex-hevoseni HEADACHE eli Hota 12.5.2008


Fionasta piti sanoa sananen, että vaikka se huutaa kovasti Thalikin perään, niin olen niiiiiiiiin tyytyväinen siitä, että kun vien ruunan ulos ja tulen hakemaan tammaa, niin saan vaikka kuin kauan harjata Fionaa tallissa yms. eikä se hätäile siinä vaiheessa kaverin perään =) How cool is that?!


Hota 18.5.2009


Niin ja ilmeisesti Fionan kans aloitetaan sama "letkukuuri", mitä on Thalikin kans tehty monta vuotta. Toissailtana pesasin hevosten jalat sisälle tuotaessa. Näyttäs, et Fionakin vähän pelkää vesiletkua. Tosin saattaa olla, et järjettömällä tuulella oli vaikutusta asiaan, mutta kuitenkin. No, Thalik on jo tottunut vesiletkulla jalkojen pesemiseen, niin eiköhän Fionakin. Ja saatiin me sentään etujalat pesaistua, takajalat jätin suosiolla väliin, kun etuset meni lopulta ihan ok!

Hota & Thalik 18.5.2010


Äitienpäivä oli ihan tyhmä päivä, kun sitä jotenkin kuvittelee saavansa erityiskohtelua silloin. No ei tarvi toivoakaan sellaista, pyh. Ja jäi oman äidin kakkukin syömättä, kun se oli töissä iltapäivään asti ja meillä sinne reipas 100 km, joten ei ehditty käymään, koska navettaan olis pitänyt lähteä samantien ajamaan, kun äiti olis tullu töistä! Äitiydestä ja Nellistä olen kiitollinen joka päivä, mutta tahtois sitä silti jonkinlaista erityishuomiota edes kerran vuodessa ;O))

Paso takana, Thalik edessä. 19.5.2006


Huomasin vanhoja kuvia katsoessani, että 6 vuotta sitten toukokuun lopulla Thalikin entinen tallikaveri El Paso (eli mun miehen pikkusiskon hevonen) lähti uuteen kotiin. Niin se aika menee.

El Paso lähdössä uuteen kotiin 29.5.2006

10 kommenttia:

 1. Ai teillon uusi huppanen, mihin se Papuko se olikaan on muuttanut?

  VastaaPoista
 2. Oi IHANA uus ulkoasu!! :D

  Huippua että oot päässy taas ratsaille. Hienoa että Fiona rauhottuu talliin kun sä meet sinne, luottaa jo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit =)
   Joo, ratsastaminen on ihan jees ;D xD
   Fiona rupee jo tarjoaan hörinääkin kovasti, meinas vähän naurattaa, kun iltapäivällä menin ulos, niin kilpaa hörisivät hepat <3 Nää arabit on tällaisia juttelijoita =)

   Poista
 3. Ompas kiva, kun löytyy "vanhojen tutttujen" blogeja.:) Aikanaan teidän kotisivuja kautta kuulumisia seurannut, joten nyt täytyy alkaa seurailemaan blogin kautta kuulumisianne.:)

  -Kata (ja Kermis)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Yllättävän harvoin enää törmää vanhoihin kotisivututtuihin! Tai sitten niitä ei vain löydä?

   Poista
  2. Mä oon tuurilla löytänyt vanhoja tuttuja, kun aina joku muu lukee jonkun toisen blogia, jota itsekkin lukee. Aika monta onkin jo löytynyt vanhoista kotisivututuista.:)

   Poista
 4. Voi baske! Taas tekis mieli manata tää tekniikka sinne missä pippuri kasvaa! Pitkän viestin tein ja bai bai se lensi bittiavaruuteen! >:(
  No lyhyesti, Kamin oli pakko tottua letkuttamiseen viime keväänä ku sil oli niitä haavoja ja sit viä ruunattiin. Nasun sen sijaan pitää aina ensi mulkoilla letkua, mut ku vesi osuu siihen ni sit rauhottuu.
  Nasuki on kova juttelija, toisin ku Kami. Johtuiskohan se Nasun welsh taustasta? Ne ku on sellasia pikku arabeja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon jo ruvennu (varsinkin pitkää viestiä kirjoittaessa) ens kopioimaan tekstin ja sitten vasta painamaan lähetä-nappia ;D Tuntuu et mitä pidempi teksti, sitä varmemmin se katoaa!

   Thalikilla tuo letkukammo taas johtui ruunauksen jälkeisestä hoidosta! Kun siellä pihatossa oli ollut vain kylmää vettä saatavilla, niin jostain syystä Thalik ei ole oikein innostunut letkuttamisesta ;D Mutta hiljalleen se on onneksi tottunut siihen, ettei maailma kaadu, vaikka jalat pestään letkun kanssa!

   Hih, Nasu on varmasti saanut sieltä niitä pikkuarabigeenejä ;D

   Poista