keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mikä loimi!!


Kävin Kärkkäisellä ja voi vitsit, mikä loimi siellä olis ollut!! 49 euron hinnan takia jätin sen sinne vielä miettimään, mutta olis ollut kyl mahtava :D :D Tykkäsin! Tuo on siis Harry's Horse-merkkinen.

Piti käydä hevososastollakin tekemässä pieniä hankintoja, juoksutusliina, makusuolakivi, valkosipulijauhetta.. Se ihana vaaleanpunasävyinen salmiakkinaru oli mennyt, yhyy :´(  Lasten osastolta ostin sellaiset "hanskojenpidikenipsut" sekä Nellille että hevosille. Loistava korvaaja hiittiloimenpidikkeelle!! Jos siis pitää vilttiä saada kiinni tai fullneck fleeceloimea kaulalta.

Arvontaa pukkaisi kovasti, kun keksisi palkinnot ;O))

Täällä on ihan järjetön tuuli taas =/ En tykkää =(

Vappuna löytyi trailerikin, viikonloppuna pitäisi lähteä ottamaan vähän auton kyytiä ja hakemaan se kotiin =) 1,5 hevosen Blomert.Hevoset on elelleet sopuisasti! Aamuisin, kun Thalik menee ensin tarhaan, se jää portille odottamaan tyttökaveria ;O) Papun aikana jätin portin langat auki, kun Thalik meni heti syömään eikä päätään nostanut ennenkuin Papu tuli tarhaan ja ajoi sen toiselle läjälle :P Nyt herra Thalik oikeen jopa hirnuu Fionan perään ;D En ole vielä nähnyt niiden rapsuttelevan toisiaan, mutta kyllä ne aika lähekkäin tuolla hengailee kuitenkin =) Ja pääasia, että sopivat yhteen, eikä ole tappeluita.

Isäntä muistutti vappuna, että pitäis sitten tallia ruveta tyhjentään, että sen rempan saa etenemään. Eli voipi olla, että tässä tulee sitten ylimääräistä "rompetta" myyntiin! Paitsi etteihän mulla ole mitään ylimääräistä, hmmm... ;O))

10 kommenttia:

 1. Hei, tiiätkö Saarisella on vaikka mitä violettia nyt, kun Harry`s Horsella on se kausivärinä. Just fleeceloimia, riimuja, naruja ja vaatteitakin. Tai siis just tuollasia violetti-tummansini-yhdistelmää. :) Oon yllättäin käynyt siellä jo penkomassa ja Harrys Horsen kuvastoa selailemassa. Harmi, kun kaikki Harrys Horsen riimut vain on ratsumallia eikä niitä saa turvan päältä auki, joten ravihevosille ne on liian epäkäytännöllisiä. Mutta kantsii käydä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, Saarinenkin myy Harry's Horsea! Huomasin, et Kärkkäinen on kans hiljalleen siirtynyt siihen merkkiin!
   Pitääköhän Fionankin käyttää violettia, kun sitä kerran on tarjolla xD
   Kärkkäisellä oli nippu kuvastoja, mut ne oli muoveissa, niin en kehdannu repiä auki ;O))
   Mut josko sitä sunnuntain raveissa kävis omistajanvaihdoksen tekeen, niin vois eksyä samalla autolle ;O))

   Poista
  2. Käyhän penkomassa Saarisen autoa. Paljonhan niillä on raveissa mukana kampetta, mutta silti kotona on parhaat apajat - eihän se kaikki ihanuus voi mitenkään mahtua auton kyytiin. :) Muunmuassa satulahuopia on autossa vain pieni murto-osa koko valikoimasta.

   Poista
  3. Uh, älä ny viitti usuttaa mua niille kotia xD Eihän siinä kestä kenenkään lompakko xD
   Mut mua rupes tuo loimi niin vaivaamaan, et pitääköhän se ottaa mukaan, jos löytyy autosta.. Auts!

   Miia, osaatko muuten sanoa, missä voi raveissa tehdä sen omistajanvaihdoksen? Kuka ottaa vastaan? Maksetaanko käteisellä??

   Poista
  4. Just tuollasia fleecelomia en Saarisella nähnyt, mutta violetti-tummansini-raidallisia oli ainakin ja hienoja olivat nekin. :)

   Hmm... Mä en ole koskaan hoitanut näitä omistajanvaihdosasioita raveissa, vaan laittanut omistajanvaihdospaperit ja hevospassin postissa Kujalalle. Sen tiedän, että Kujalan Aarne tekee omistajanvaihdoksia Kaustisen raveissa eli eiköhän Nisulan Markku hoida samaa virkaa Ylivieskassa. Käy siellä raviradan toimistossa katsomorakennuksen toisessa kerroksessa kysymässä. :) Sieltä varmasti osataan ainaskin neuvoa! Ja maksupolitiikasta luulen kyllä, että sieltä saa laskun mukaan!

   Poista
  5. Meilläpäin (Joensuun radalla) homma hoituu juurikin raviradan toimistossa ja käteisellä on pyydetty maksamaan, muistaakseni maksoi 25€ sillä tavalla + passin sai leimattuna heti mukaan. Jos lähetti passin Hippokseen, niin taisi olla yli 30€... Tosin edellisestä kerrasta on jo sen verran aikaa, että en wnää mee vannomaan, onko meininki muuttunu :D

   Poista
 2. Onpa hyvän näkönen tuo Blomert!! Käyttekö kaukaa hakemassa?
  Kirppispostausta odotellen... 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se ole ku 300 km:n päässä xD Mut saadaan se onneks 100 km lähemmäs ;D
   Uh, kirppispostausta odotellen kans joo, kun sais aikaa ;D

   Poista
 3. Hieno toi teidän uus koppi! Kattoo pitääkö munki jossain välissä hommata koppi jos Kamin kanssa tulee tarvetta vai pärjätäänkö lainailemalla. Viä ei ainakaa oo niin suurta tarvetta et oma pitäis olla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on niin vaikea saada lainaan mistään, että helpompaa olla oma :D Eihän meilläkään tällä hetkellä ole juuri yhtään käyttöä, mut elän toivossa, et pääsis ees yhteen näyttelyyn tälle kesää ja olishan se kiva muutenki ajeluttaa polleja ;D

   Poista