perjantai 18. toukokuuta 2012

Sataa ja sataa. Ja sataa.

Eilen oli aika lämmin päivä, vaikka satoi. Siitä johtuen Thalik sai mennä sateeseen ilman loimea (ajattelin kai, että se vaikka vähän puhdistuis siellä?!) ja Fionalle nakkasin vuorettoman sadeloimen päälle. Lämpötilat näytti välillä +16 astetta sateessa, iltapäivällä jopa +19 astetta. Ja kun sade loppui, saatiin huimat +21 astetta ;O)) Noh, se sade ei auttanut siinä asiaa, että se Thalik mitenkään puhdistunut olis, ehei. Se oli piehtaroinut, joten oli tosi rapanen xD

Hota & Thalik 5.5.2009


Pari viikkoa oon jo suunnitellut ruunan pesemistä, joten nyt tuli hyvä syy ;D Kannoin sisältä lämpimät vedet ja toin ruunan pihalle. Jalat huuhtelin letkulla ensin. Pesin Tallipojan shamppoolla, se haisee aika hyvälle ;D Ruuna oli sen näköinen, et voi paska, pesulle, joten otin suosiolla sen seinästä irti ja pidin toisella kädellä narusta kiinni ja toisella pesin. Lopuks mun oli välttämättä saatava kaataa ämpäristä loput vedet sen selkään ja ruuna kiitti hyppäämällä mun varpaille :P Joo mä tiedän, et se inhoaa vettä, mut mut ;D Ja tottakai mulla oli Sievin Jalkineen turvasaappaat jalassa, mut ei ne mitään auttanu, kenkä kopsahti turvakärjen yläpuolelle :P

Pesun jälkeen kuivasin hikiviilalla ja nakkasin vohveliloimen selkään kuivattamaan. Hain sitten myös Fionan sisälle, se raukkaparka joutui kans jalkapesulle ;D Piti vähän hyppiä ja pomppia, mutta lopulta etujalat sai suhteellisen hyvin huuhdella ja kyllä me takasetkin pesastiin! Loimi oli ehtinyt kuivaa päällä, joten ei tarvinut viedä sitäkään sisälle!

Belinda & Paso 24.5.2005


Tänään sitten aamulla satoi niin törkeesti (eikä ollu yhtä lämmintä ku eilen), niin jätin ponit vaan talliin syömään heiniä. Ehtiihän ne tonne kurakkoon mennä myöhemminkin :P Lopulta yhdentoista aikaan kävin harjaamassa ja loimittamassa hepat ja viemässä pihalle ne.

Illalla menin siivoamaan karsinat ja mietin siinä, et otanko hepat sisälle. Kello oli kuitenki vasta vartin yli kuus. Menin kuitenki hakeen ne ja just ku toin Fionaa, rupes sataan ihan törkeen paljon :S Ukkonen rupes jyriseen ihan kunnolla. Salamatki välillä räppi. Illalla onneks selkeni ilma, josko tää sataminen vois riittää jo, joohan??

Belinda toukokuussa 2004

Ei varmaan tarvi ees sanoa, että kaks märkää loimea kannettiin sisälle kuivumaan ;D Onneks meillä on "pannuhuone" ja läheisyydessä kaksi ovea, jonka päälle voi nakata heppojen takit kuivumaan!

4 kommenttia:

 1. Onnistuukohan... Wanha säposi ei toiminut, minun wanhani toimii vielä, jos sinulla vaan se on tallessa ja haluat kuulla lisää...

  Eli olisi Candy-ponin kuulumisia tiedossa ;)

  T: Kikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei pitkästä aikaa!
   Sun sähköpostiosoite tais kadota vanhan postilaatikon mukana O.o
   Mutta mut saa kiinni vaikka osoitteesta outi.siirila@kotinet.com
   Toivottavasti Candy voi vielä hyvin!

   Poista
 2. Niinpäniin.. Tänäänkin piti auringon paistaa!!! No mutta josko se siitä auringoksi muuttuisi, toivotaan viimeistään sille kun aloitan lomani!:)

  Minulla olisi sinulle jotain blogissani.

  VastaaPoista
 3. Haaste teille meidän blogissa. :)

  VastaaPoista