lauantai 28. syyskuuta 2013

Uusi alku?

Mulla on ollut bloggausinto totaalisesti nollassa. Ei sillä, etten kyllä olis paljoa ehtinytkään mitään kirjoitella, mutta myöskin motivaatio on ollut kateissa. Se on kuitenkin kurjaa, kun mulla on muutama kaveri, jotka odottaa kieli pitkällä postauksia ;O)) Pyörittelin asiaa päässäni monelta kantilta ja tulin siihen tulokseen, että palaan takaisin siihen hevosten päiväkirjatyyliseen bloggaamiseen, koska niitä kuulumisia multa paljon odotetaan! Tietysti Iita-koira seikkailee mukana, jos on jotain kerrottavaa :P Ja mistä sitä ikinä tietää, minkälaisia postauksia tulee - jos tulee!

Fiona ja Thalik 28.9.2013


Kesä on mennyt taas ihan tolkuttoman nopeaa ohi. Hevoset oli yötäpäivää ulkona ja kummallakin pääsin ratsastamaan ihan liian vähän. Fionan kans käytiin Torpan Ratsastajien mätsärissä. Päivä oli tosi kuuma ja hevonen vetelä ;O) Muuten oli tosi kiva päivä, lastaus sujui suorilta molempiin suuntiin ja matka meni hyvin! Mätsärissä tamma käyttäytyi hyvin ja lapsenvahtikin saatiin viime tinkaan mukaan :D

Nyt kun tyttö aloitti perhepäivähoidon parina päivänä viikossa, oon päässyt ratsastamaankin. Thalikin kans on testattu hackamorea ihan huvikseen ja se on toiminut yllättävän hyvin! Maneesille pitäis vielä päästä testaamaan, maastossa kun kaikki on vähän liika energistä touhua :P Toki sen verran tykkäsin hackamoresta, että ostin laadukkaamman hackamoren (Wahlsten) ensimmäisen edullisemman tilalle! Varmasti tulen sitä kokeilemaan myös Fionalle, että sopisko sille paremmin se, mitä tavallinen kuolain!

En tiedä huomasko kukaan, mutta suljin kotisivutunnukseni! Ihan niinkuin olis joku aikakausi päättynyt, sen verran kauan ne oli kehissä! Sen takia siellä täällä on kuvia, jotka ei toimi, koska ne oli linkitetty kotisivupalvelimelle.

Kuvat-palvelusta löytyy ottamiani kuvia mm. Torpan Ratsastajien estekisoista sekä Belgianpaimenkoirien rotumestaruustokosta!! Kalajoen Venetsialaiskisoissakin napsin hirveän paljon kuvia, kun vaan ehtis paneutua niihin, saati ladata niitä esille...!

Mutta mutta, katsotaan nyt, mitä tästä bloggauksesta tulee! Kiva olis tietenkin, jos joskus sais jotain terveisiäkin, vaikka itseni (ja kavereideni :P ) takia tätä kirjoitan!

16 kommenttia:

 1. Kiva ku tulit kuitenki takas. :) Vaikka itse en ole kauheasti eläinten kanssa tekemisissä (kröhöm) niin on kiva että niitten elämän menua pystyy seuraamaan jotain kautta. Iita on ehkä silti mun lemppari kaikist. ;) Hihih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   Kyllähän sitä tuttujen blogeja jaksaa seurata, vaikkei aihe oliskaan lähellä omaa sydäntä :D

   Poista
  2. Niin juu, ja kyllä mä Iitastakin yritän jotain kirjotella, jos vain on jotain kerrottavaa :D Jotain muuta kuin Iita söi, nukkui, heräsi, riehui, söi ja taas riehui ;O)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. p.s. Onhan se nyt erikoista, että meistä SINÄ olet ollut ahkerampi bloggaaja viime aikoina ;O)

   Poista
 3. Kyllä bloggausta pitää tehdä juuri itselleen sopivalla tavalla, enhän minäkään enää ota stressiä joten älä sinäkään. On huomattavasti helpompi näin... Pistää ylös vain tärkeimmät ja jos joskus innostuu jotain sepostamaan kun on aikaa niin sekin onnistuu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Minäkin harkitsin blogin siirtämistä vain valituille lukijoille, mutta kokeilaan nyt vielä näin "julkisesti" :D

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin!! :) Kyllä täällä ainakin seurataan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäis myöskin tsempata blogien kommentoinnissa, kun luettua kyllä tulee, mutta liian harvoin kommentoitua mitään...!

   Poista
 5. Kiva kun oot takas! Kirjotat vaan kun kiinnostaa, niin mäkin teen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo näin yritetään ;D Ja josko olis jotain kirjoitettavaakin, kun pääsee edes joskus harrastamaan ;D

   Poista
 6. Jee, hiljaiselo on päättynyt. :D Omasta bloggauksesta huomaan, että kun on kiirettä, niin silloin tekisi mieli luistaa blogin kirjoittamisesta.. Myöhemmin on kuitenkin tyytyväinen, että on jaksanut blogia pitää. On kiva käydä lukemassa vaikka vuoden takaisia tekstejä, mitä silloin on tehnyt ja tapahtunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on just kiva, kun voi lueskella, et mitäs sillon tehtiin ja miten on edistytty yms! Tallissa monesti lueskelen tallipäiväkirjaa, et mitäs tein viime vuonna tähän aikaa yms :D

   Poista
 7. Kommentointi jää monesti senkin takia kun ei keksi mitään järkevää kommentoitavaa :D Kiva kun oot ehtiny nyt syksyllä enempi harrastamaan. Se tekee älyttömän hyvää pikkulapsen äideille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! Mut välillä sit vaan laittaa niitä tynkäkommentteja, kun haluaa jotain sanoa!
   Ens viikolla me pakataan hiekkalaatikkoleluja ja painellaan maneesille - ainakin yritys hyvä kymmenen!!

   Poista