lauantai 19. marraskuuta 2011

Aamunkoi

Nellin askartelema isänpäiväkortti ;D
Sormiväreillä sotkittiin jalkapohja ja sitten läts korttiin vaan!
Eilen mun kaveri Merja rupes kyseleen elokuvaseuraa. Innostuin asiasta niin paljon, että jotenkin oikoluin ja kuvittelin, että sinne mennään tosiaan perjantai-iltana. Surffasin kännykällä Kokkolan Bio Rexin sivuille ja katsoin, että Twilightin näytös alkaa klo 20.30 Aivan loistavaa, ehtis hyvin navetan jälkeen lähdöllekin vieläpä!! Kerkesin isännältä vielä varmistaa, et asia olis okei! Soitin Merjalle ja selkis, että kyse olikin lauantai-illasta klo 19.30 Se olis aiheuttanut vähän liikaa päänvaivaa, joten Merja kokeili vielä soittaa teatterille, että voisko ne liput vaihtaa perjantaille. Onnistui!!

Hoidin sitten hepat Nellin kakkospäikkäreiden aikaa talliin ja ehdin vielä "kammata naaman" ja olin valmis, kun isäntäkin tuli navetalta. Hyppäsin autoon ja ajelin kesärenkailla Merjalle. Onneks oli luvattu plussakelejä. Yritinhän mä päivällä soittaa rengasliikkeeseen, et olisin tuonu renkaanvaihtoon auton (kun isäntä ei ehtinyt), mut siellä ei keritty ees vastaamaan puhelimeen.. yllätys, taitaa vähän olla sesonkia nyt ;D


15.11.2011

Kokkolaan mentiin Merjan autolla, siinä kun oli nastat alla ;D
Porukkaa oli aivan sikana ja vaikka oltiin paikalla ½ h ennen näytöstä, niin kukaan ei saanut lippuja (paitsi tietenkin etukäteen varanneet). Kun ovet aukes, rupes hirvee huuto ja rynniminen O.o *suurin osa oli teinejä, sori vaan ;D* Merja huomas, et takaovikin aukes, joten mentiin sitä kautta ja saatiin sellaiset paikat ku haluttiin, hah hah!!

Kaksituntinen meni nopeaa ja tottakai harmittavasti elokuva jäi kesken, niinkun odottaa saattoi :P Onneks mä oon lukenu kirjan, niin tiedän (sen mitä muistan!), et mitä siel on tulossa vielä ;D Jostain luin, että 16.11.2012 olis toisen osan julkaisupäivä. Lieneekö sitten sama Suomessa?

18.11.2011
Ensilumi satoi eilen. Tosin se ei kestänyt kuin aamupäivän, sitten ne suli pois! Tänäänkin vähän yritti päivällä tulla lunta, mutta jäi hetkelliseksi iloksi sekin! Nyt on onneks meillä talvirenkaat alla Passatissa, tosin taitaa olla vaan hätävararatkaisu, eli vanhat. Tarkoituksena on ollut laittaa mun Omegan talvirenkaat siihen, mutta mutta..

Nellikin rupeaa hiljalleen toipumaan. On se vielä aikamoinen kiukkuilija, mutta vähenemään päin ;D Pupua ja tuttia se kantais mukanaan vieläkin - ne on yleensä pelkästään nukkumista varten. Sairaana annettiin erivapauksia ja niitä sai pitää lohdutuksena sylissäkin!

15.11.2011
Tänään hoksasin, että milloin mun mielestä on oikeasti kiva tehdä tallihommat, eli karsinansiivous, veden kuskaus yms. Kun saan tehdä hommat a) päivällä, b) ilman itkuhälytintä ja c) kun radio toimii ;D
Mikään ei oo niin rasittavaa, kun kytätä itkuhälytintä, et millon jää hommat kesken.
Tai tehdä hommia ilman musiikkia YleXää.
Saati, että joutuu pimeässä kuskaamaan kottikärryjä navetalle. Täällä kun ei tunneta käsitettä katuvalo :P

2 kommenttia:

  1. Meitsikin hoksas tässä, että olisi ollut lähikaupungin Kinossa se Aamunkoin ensinäytös, mutta eipä oikein voinut mennä..

    Mutta lainasin veljeltä nyt HP:n Kuoleman Varjelukset osa II, joten kuolaan sen sitten ensin ennen kuin mietin että ennättääkö käydä katsomassa tuon Aamunkoin valkokankaalla vai oottaako et veli hommaa sen.. (heh tulis mulle säästöö sit. ;D).

    VastaaPoista
  2. Ai teillä toimii noinpäin tuo elokuvien hommaus ;D Meillä se on niin, et mä ostan elokuvia ja sit mun pikkuveli tulee hakeen lainaan ;D *kun mä en itekään niitä ehdi katsomaan!*

    Tuo vimppa Potter tulikin viime viikolla kotia dvd:nä - toki veljen kans käytiin katsomassa se meidän paikkakunnan koulun auditoriossa ;D

    VastaaPoista