maanantai 2. huhtikuuta 2012

Hummaus 30.6.2012

Potkuremmin mahtava näyttely on taas täällä!!
Kutsu on tänään julkaistu!!

Yhtenä vuonna jätin tarkoituksella näyttelyn väliin, kun halusin keskittyä näyttelyn seuraamiseen ja kahvion tarjoiluihin, mutta harmittihan se sitten paikan päällä ;D
Saa nähdä, mikä silkkiturpa tänä vuonna osallistuu?!RAVIKESKUS KESKISEN

VARIKKOALUEELLA

LAUANTAINA 30.6.2012

KLO 10 ALKAEN.

Tuomareina

Johanna Kyrö ja Markku Nisula.

LUOKAT:
1) SUOMENHEVOSET
2) PONIT 147 CM JA ALLE
3) MUUT RODUT
4) LÄMMINVERISET
5) VARSAT 0-3 VUOTIAAT
6) TUPSUJALAT
Max 12 osallistujaa / luokka
PALKINNOT:
JOKAINEN OSALLISTUJA PALKITAAN RUUSUKKEIN, YLLÄTYSLAHJALLA JA KOTIIN LÄHETETTÄVÄLLÄ ARVOSTELULLA. LUOKAN KOLME PARASTA PALKITAAN MYÖS POKAALEIN.
JOKAISEN LUOKAN VOITTAJA JATKAA BIS-KEHÄÄN, JOSSA JOKAINEN PALKITAAN RUUSUKENAUHOIN, POKAALEIN JA RAHAPALKINNOIN (500, 400, 300, 200, 100, 50 EUROA).
TUPSUJALKAISTEN HEVOSTEN OMA YHDISTYS TUPSUJALAT RY HALUAA LAHJOITTAA JOKAISELLE TUPSUJALAT-LUOKKAAN OSALLISTUVALLE YHDISTYKSEN INFOKASSIN SEKÄ LUOKAN VOITTAJALLE 100€ RAHAPALKINNON. JOS TUPSUJALAT-LUOKAN VOITTAJA VOITTAA MYÖS BIS1-PALKINNON, LAHJOITTAA TUPSUJALAT RY LISÄKSI 300€ RAHAPALKINNON.
ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen keskiviikkona 30.5.2012 klo 15.00 mennessä. Lähetä ilmoittautumisesi Potkuremmin sähköpostiin potkuremmi@gmail.com ja laita mukaan osallistuvan hevosen luokka, nimi, syntymävuosi, rotu, sukupuoli sekä omistaja, esittäjä, osoite ja puhelinumero. Kun saat varmistuksen siitä, että olet mahtunut luokkaan mukaan, maksa ilmoittautumismaksu 30€ viiden vuorokauden sisällä Potkuremmin tilille FI77 1068 3000 1100 24 tai paikka vapautuu seuraavalle. Maksun kirjauduttua tilille, olet mukana. Huom! Maksu palautetaan vain eläinlääkärin todistusta vastaan.
ESITTÄMINEN:
Luokka esittäytyy ensin kokonaisuudessaan, jonka jälkeen hevoset kutsutaan yksi kerrallaan arvosteltavaksi. Hevonen esitetään käynnissä ja ravissa suoralla uralla. Tuomarit ja kuuluttaja ohjaavat näyttelyn kulkua koko ajan. Kun koko luokka on arvosteltu, se palkitaan ja voittaja jatkaa BIS-kehään.
PAIKALLA TOIMII KOKO PÄIVÄN AJAN KAHVIO SUOLAISINE JA MAKEINE HERKKUINEEN.
POTKUREMMI PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN LUOKKAMUUTOKSIIN.
POTKUREMMILLÄ EI OLE TAPAHTUMAA VARTEN VAKUUTUSTA.
TERVETULOA!

2 kommenttia:

 1. Olishan muikeeta osallistua yhen tai kahen issikkaponin kanssa, mutta en tiiä.. Jafa kyllä käyttäytyis ja edustais vanhuksen järkkymättömän viileällä olemuksellaan, mutta tosta lainahepasta en menis niin vannomaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti mukaan vaan, edes toisen kanssa :D
   Ainoa asia, mikä mua on harmittanut, kun ON osallistunut on se, et sillon jää kanttiinin käyttö vähemmälle ;D

   Poista