lauantai 28. huhtikuuta 2012

Papun muutto

Kokeilen nyt ekaa kertaa tällaista Blob-sovellusta, jonka latasin Nokian Ovi-kaupasta. Käsittääkseni se on ainoa ohjelma Bloggerin käyttöön Symbianilla.
Kello on kohta puoli ykstoista, niin en viitsi enää tietokonettakaan avata xD

Meidän oli puhe lähteä aamupäivällä viemään Papu Evijärvelle asti vastaan uutta omistajaa. Kaikki oli valmista: Nelli herätetty aikaisemmin, aamupala nautittu, auto pakattu jne. Sitten tuli tietenkin lastauksen kans ongelmia... Siinä missä viime kesänä ruuna käveli suoraan autoon, teki se nyt kaikki temput. Lopulta oli pakko soittaa uudelle omistajalle, että viisainta että ajatte tänne hakeen hevosen, ettei tarvi lastata kahta kertaa.

Onneksi uuden omistajan äidillä on lastausongelmainen hevonen ja he olivat vasta Vepsän opissa, niin tiesin että ruuna on kohdannut voittajansa ;o) Aikaa siinä meni, mutta Papu saatiin traileriin niin, että en usko sen tuottavan enää ongelmia!

Sinne lähti hieno tinkeripoika kohti uutta elämää! Tottakai mieli on haikea mutta samalla tuntuu niin hyvältä, et jätkä pääsi harrastavaan ja osaavaan kotiin =)

Thalik oli koko ajan tarhassa ihan hiljaa, ei sitä haitannu yhtään kaverin lähtö ja yksinjääminen! Luulen, että se oli helpottunut - ei enää kiusaavaa kaveria ;D

Illalla lähdettiin sit hakeen uutta hevosta. Eli mulla on nyt paperilla kaksi täysveriarabia, mutta fyysisesti tallissa on vain Thalik ;D Uusi tamma ei halunnut autoon. Kello oli jo paljon eikä Nelli jaksanut joten totesin, et ei ruveta pakottaan, et katotaan ajan kans joku päivä uudelleen. Varsinkin kun Thalik on noin hyvä olemaan yksin, niin eiköhän se muutaman päivän jaksa odottaa - jos

10 kommenttia:

 1. Onnea vaan uudesta hevosesta, vaikkei se fyysisesti vielä teillä olekaan! :) Ensi kerralla sitten kotio asti. ;)

  Papulle vaikuttaisi löytyneen oikein mukava koti. Jännityksellä odotan postausta sitten uudesta tammasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeaa se tuli sitten kotiakin asti! Nyt odotan kuumeisesti trailerin löytymistä, et pääsee treenaamaan!!

   Papulle löytyi todellakin oikea koti, en olis parempaa voinut löytää!! Siellä siitä tykätään kovasti ja on jo päässyt narun päähän harjoittelemaan!

   Poista
 2. Jännittävää seurata teidän hevosten elämää. Onnea uudesta hevosesta, papu oli niin kaunis, että ihan tippa meinas tulla kun luin että laitat jätkän eteenpäin. Mutta hienoa että papu sai hyvän kodin. Jännityksellä täälläkin odotetaan kuvaa uudesta hevosesta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pieni katkera piru tuossa mun olkapäällä istuu ja sanoo, että jos olis ollut lastenhoitaja, niin asiat vois olla toisin...
   Mutta ei voi mitään, näin kävi. Papu löysi kyllä tosi hyvän kodin ja josko tämä uusi polle tulis myös Thalikin kans paremmin toimeen!

   Poista
 3. Onnee uudesta hevosesta,arvelinkin että sekin on arabi(;

  VastaaPoista
 4. Vai sinne se Papu nyt sit lähti. Onnea viä Papulle uuteen kotiin! Innolla jään odottamaan millainen kaveri Thalikille nyt tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne Papu lähti, matka oli mennyt tosi hyvin ja kotiutuminen on myös lähtenyt käyntiin hirveän hienosti =)

   Poista
 5. Onnea uudesta hepasta! Ja täälläki odotellaan innolla millainen kaveri Thalikille tulee :)

  VastaaPoista