perjantai 27. heinäkuuta 2012

Fionan työpäiväNavetan jälkeen lykäsin Nellin isänsä mukaan paalaamaan rehua, että pääsen tekemään Fionan kans töitä! Nappasin puolihuolimattomasti Fionan aitauksesta ja pyöräytin sen ulos sieltä - sillä seurauksella, että Thalik livahti perässä pois ja naapurin pihaan O.o Tainnut ruuna jo tottua siihen, että jos joku lähtee töihin, se on hän itse! Fiona takas laitumelle ja Thalikin palauttaminen samaan paikkaan xDTallissa Fiona oli aluksi tosi järkyttynyt ja huuteli Thalikille vähän väliä. Hetken kiljuttuaan se tajusi, että ai niin, mammakin on täällä eikä mulla mitään hätää olekaan! Harjasin ja puhdistin kaviot sekä varustin tamman. Paljon coolimmin otti nyt satuloinnin, mitä silloin Hakamaan tallissa, kun kävin tammaa katsomassa! Laitoin vielä suitset ja juoksutusliinan ja lähdettiin tarhaan.Juoksutin sitä ensin liinassa, en tiedä oliko tamman eka kerta? Ehkä juoksutusraipan kanssa olis ollut helpompaa, mutta kyllä se kuitenkin pyöri siinä liinan päässä molempiin suuntiin! Meinasi vain olla vähän käsijarru päällä :P Päästin sitten irtona juoksemaan, kun olin ensin laskenut jalustimet satulasta. Tosi hienosti tamma meni, ei sitä heiluvat ja kylkiin paukkuvat jalustimet yhtään pelottanut =)


Ainoa ongelma oli, että vauhti meinasi nousta siinä mielessä liikaa hattuun, ettei luoksetuleminen ollut ihan niin itsestäänselvä juttu kuin yleensä ;D Sen kanssa sitten tehtiinkin töitä, ja kylläpäs tammallekin tuli hiki ;D Lopuksi vein sen talliin, riisuin varusteet pois ja talutin takaisin ulos. Matkalla laitumelle olin ystävällinen ja huuhdoin vesiletkulla enimmät hiet pois ;D Fionahan tykkäs ihan kympillä ;O) En tiedä, eikö silläkään ole vesiletkusta kokemusta, kun sitä niin jänskättää, vaan kyllä se antoi sitten kastella etuosansa sillä =) Viimein pääsi Thalik-murun luokse, kylläpä sitä sitten taas höristiin ja nuuhkuteltiin <3

6 kommenttia:

 1. Olit kyllä jo vähä ansainnukki "laatu aikaa" Fionan kanssa. :D Mä voin vain kuvitella mitä se ois jos meil ois laps... Matias on päivätöis ja sit tilan hommat päälle... kyl mä saisin unohtaa kaiken harrastamisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oo ihan itsestäänselvää, et pääsee tekeen jotain ilman lasta ;D Mut josko se joskus kasvais isoks ja järkeväks, et pystyy ottaan mukaan ;O)

   Poista
 2. Ompas Fiona oikein hieno neiti! Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Voi nätti! Ja noi suitset on ihanat, Hertta tahtoo kans! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suitset on kyl ihan MUST!
   www.hooks.fi - sinne ne suitset menneet on ;D

   Poista