torstai 26. heinäkuuta 2012

Iltaratsastuksella

Postauksia olis, kun joku ehtisi ne kirjoittaa?!?!

Animo ratsastussukat
Nelli lähti iltanavetan jälkeen isännän kyytiin kaataan heinää pellolle, niin minä kävin vaihtaan navettakamppeet ratsastusvaatteisiin! Laitoin ekaa kertaa Animon ratsastussukat, jotka voitin yhdestä blogista (se oli joko Ruuhkavuosiratsastaja tai Brooken elämää, ehkä ;D ) jo jokin aika sitten =) Olipa pätevät sukat, vau!

Fiona pyöri portin läheisyydessä kuin liukas saippua, eli vastoin tapojaan se ei kuitenkaan halunnut tulla luokse asti. Ehkäpä paarmat vähän ahdistivat ;D Jätin sen sitten laitumelle ja vein vain Thalikin, hah hah! Sinne jäi tamma juoksemaan ja hirnumaan - saapa ainakin liikuntaa! Plussapisteet siitä, että pysyi lehmille tehdyissä aidoissa (eli polvenkorkuisissa!).

Pitkästä aikaa laitoin rungottoman satulan, kylläpä tulikin heti niin kouluratsastajaolo :D Käytiin heittään perus puolen tunnin lenkki yhdellä peltotiellä. Laukkaa sen verran, että molemmat nostot ja pieni matka. Muuten rentoa ravailua ja kävelyä.

Kotipihaan kun tultiin takaisin, niin isäntä ja Nelli odottikin portailla! Ei tarvinut kahdesti kysyä, et haluaako tyttö ratsastamaan ;D Käytiin lenkki tekemässä pihassa, hyvin rennosti neiti istui selässä eikä kyl yhtään pelottanu!

Eipä olis kyl selästäkään suostunut tulemaan pois, mut kertominen, että mennään talliin, otetaan satula pois ja harjataan Thalik auttoi ;O)

Isäntä yritti ens pitää sylissä, et neiti ylettää harjaamaan, mut ite piti saada harjata lattiatasolta - ylettikin ihan hirmu ylös ;O)

Piehtaroinut ja hikinen Fiona, riimukin OLI vaaleanpunasävyinen ;D

4 kommenttia:

 1. Kohta se poni on oikeesti hommattava... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä odotetaan, kauasko selvitään ilman ;D
   Tai missä vaiheessa Nelli osaa ruveta sitä kinuamaan?!

   Poista
 2. Ihana postaus! :) Ja toi banneri on muuten todella ihana!<3

  VastaaPoista