lauantai 28. heinäkuuta 2012

ÖtökkäloimetTänään kerkesin hakemaan Horzen paketin, kun se eilen tuli asiamiespostiin. Siinä oli ne kaksi ötökkäloimea (kaksi yhden hinnalla!) ja Fionalle nivelkuolaimet.

Iltapäivällä sitten kävin laittamassa loimet hevosille päälle, meinas paarmat syödä minutkin elävältä siinä loimittaessa >:(Illalla, kun siirsin hevosia laitumelta toiselle, huomasin, kuin hyvänmalliset ne oli.. Molemmilla valuneet kovasti taaksepäin. Ja ne soljet, oikeesti?! Sellaiset muovisoljet, jotka ei pysy ikinä kiinni! Toki sen tiesin jo etukäteen ja laitoin ne solmulla kiinni ;O)
Siihen nähden, et loimet maksoi nyt 25 € / kappale, niin ihan jees. Mut ei noista kyl enempää olis maksanut.

Oon viimein saanut laitettua tuon hevoskuljetuskyltinkin trailerin perään ;D
Päädyin karhutarraan, kun en löytänyt soppelia liimaakaan.. Eikä tuo kyltti maksanut kuin reippaan 4 €, että jos se ei karhutarralla pysy kiinni, niin pitää sitten teettää ihan tarrat.2 kommenttia:

 1. Parhaiten pysyy ne ötökkäloimet päällä kaulaosasta, joista tulee kiinnitys riimuun. Näin olen huomannut useamman kesän ötökkäloimituksen jälkeen. ;) Munkin pojilla ötöloimet valuu kaulalla alaspäin, mutta en halua laittaa niille riimuja, kun ne tapaa sitten hangata loimien niitä "kiskoessa". :( Pitäisi olla joka puolelta niin hyvin pehmustettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näissäkin oli siellä ylhäällä tarrakiinnitys riimuun, mutta näihin kuviin en vielä niitä laittanut paikalleen :D
   Meillä niillä on nyt ollut riimut, kun pari kertaa päivässä siirtelen niitä paikasta toiseen, niin ne on nyt vähän niinku jääny taas päähän ;D

   Poista