maanantai 14. tammikuuta 2013

Aamumaasto

Aamunavetan jälkeen kävin aamupalalla ja vaihtamassa vaatteet - ehkäpä samalla myös odottamassa valoisampaa hetkeä ;D Thalik on selvästi vanhemmiten ruvennut hämärällä kyttäämään jopa tarhasta lähtiessä aitaa ja porttia. Turha siis lähteä viemään sitä pimeään maastoon!

Talliin takaisin mennessä olikin sen verran pimeys jo haihtunut, että ei tarvinnut hidastella vaan sai ruveta heti harjaamaan ja laittamaan varusteita. Laitoin pitkästä aikaa lännensatulan, joka tosin tuntuu pikkusen nyt istuinluissa ;O) Mukava oli istua lypsyjakkaralla illalla - auts xD

Tarkoitus oli tehdä puolen tunnin käyntilenkki, joka tavallaan tehtiinkin. Thalikilla se käynti tais tarkoittaa, että tanssi, steppaa, poikita, hyppelehdi, tee mitä vaan muuta, mutta älä kävele tylsästi ;D Ei ole ainakaan pitkästyttävää :P

Kääntymispaikalta oli pakko ottaa suunta pellolle ja tulla takaisinpäin jonkin matkaa peltoja pitkin, että ruuna sais purkaa energiaansa tuonne lumihankeen.. Ei olis varmaan  muuten päästy nätisti takaisin ;O) Vielä oli virtaa kuitenkin, mutta tuntui että vähän oli vauhti tasoittunut! Onneksi tuli pitkästi vielä tietä pitkin matkaa kotia, niin sai ruuna kävellä "kevyemmällä", ettei mene ihan hapoille.

Kotona kyllä huvitti, että ei poitsu väsähtänyt yhtään eikä hionnut tms :P Mä ehkä kuvittelen, että sillä on tosi huono kunto, mutta ei sillä taidakaan olla ;D Onneks ne tykkää Fionan kans liikkua tarhassakin - tai ainakin Fiona tykkää liikuttaa Thalikia!

2 kommenttia:

  1. Ei muutakun vauhtia kavioihin, sillä se kunto nousee :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei sitä nyt viitti ruveta heti piippuun juoksuttaan, hiljalleen se peruskunto rakennetaan =) Mutta ilmeisesti ruunalla jonkinlainen peruskunto on kuitenkin pysynyt, vaikka toisin epäilin!

      Poista