perjantai 4. lokakuuta 2013

Kiire, kiire, kiri kiri kiire!!

Mä oon nyt tässä viettänyt sellaisia tehokkaita hetkiä (taas) :P
Eilen lähdin viemään autoa "vuosihuoltoon" ja kun tiedossa oli useampi tunti odottelua, sain viedä tytön anoppilaan. Oli sitten puhe, että saapi neiti olla siellä iltaan asti, niin saadaan rauhassa tehtyä navetalla mittalypsy.

Kun tulin kotia, huomasin, että olisi tunti aikaa ennen ruokaa. Pikainen muistelu, löytyykö meiltä pakastepizzaa - löytyy! Eli äkkiä vaatteet vaihtoon ja Thalik hakemaan tarhasta! Onneks on loimitettu pollet, niin ei ollut iso työ harjata ratsastusvalmiiks ruunaa ;O)

Käytiin kiertelemässä meidän pelloilla, tavoitteena oli tehdä alle tunnin lenkki, että kerkii syödä ennen navettahommia ;D Thalik toimi ihan hyvin, vähän oli sen oloinen, että tuollainen pehmeähkö pelto ei ollut mieleen :P Yksi laukannosto otettiin molempiin suuntiin ja sen jälkeen hyvä pätkä laukkaa. Tuli ihan törkeän hienot nostot, kun ne on viime aikoina ollut vähän sähellystä! Toki keskityin itse ihan kympillä nyt siihen nostoon ja ruunakaan ei ollut niin lentoon lähdössä, niin se onnistui paremmin!

Ilman kellon (eli kännykän) vilkuilua sain tehtyä 40 min lenkin, eli hyvin meni sen suhteen! Tallissa sitten Thalikin hoito ja loimitus sekä takaisin tarhaan syömään heiniä, jee ;O) Fionakin on vähentänyt kiljumista yksin, voi mahdoton sitä huutoa, kun Thalik lähti pitemmän tauon jälkeen lenkille! Nyt kun on liikuttu enemmän, niin Fionakin on oppinut huomaamaan, että kyllä se kaveri tosiaan tulee aina takaisin :D

Tänään oli sitten kengityspäivä hevosilla, Fiona käyttäytyi tosi hienosti, Thalikin piti vähän toista etusta nykiä (tosi pienesti onneks, mutta ärsyttävästi!). Fiona vuoltiin vain ja Thalikille laitettiin viime talven kiintohokkikengät. Eli olemme varautuneet liukkaisiin ;O))

Se kiire siis jatkui tälle päivää, kun aamulla meni näytemittalypsyn kanssa navetalla normaalia pidempään, sitten piti juoksuttaa hevoset ja heinät ulos ja olin klo 9 sisällä. Tyttö piti viedä puoli kymmeneksi hoitoon 15 km:n päähän, onneksi pikkuneiti söi ja pukeutui suht reippaalla tahdilla, niin kerittiin! Sitten olikin jo kiire takaisin kotia, että ehti vaihtaa vaatteet ja juosta hepat takas talliin, kun kengittäjä jo tulikin :D

Selästä räpsimällä sai vain heilahtaneita kuvia, joten internetin ihmeellinen maailma avuksi ;O)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti