keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Nahkaformulan sunnuntailenkki

Sunnuntaina tulikin yllättävä mahdollisuus päästä ratsastamaan, kun tuli formulalähetys ;O) Joten äkkiä hakemaan Thalik tarhasta ja laittamaan se ratsastuskuntoon. Hepat olikin ilman loimia, kun oli poutainen keli. Kiva, kun saavat vähän edes tuuletella karvojaan, kun on niin paljon joutunut loimittamaan.

Kävin ratsastamassa pitkästä aikaa yhden lenkin, jossa kiersin peltotien kautta toiselle ja autotietä pitkin takaisin kotia. Onneks ei ollut liikennettä ollenkaan, on nimittäin aika kova traktoriliikenne siinä monesti =/ Mentiin vain käyntiä ja ravia, Thalik oli mukavan energinen! Mutta laukkaamiseen ei ollut sopivaa tietä, pellot oli ihan hirmu märkiä, kun kävin kokeilemassa :S Aika hassua, kun viimeks ne oli ihan koppuraiset ja nyt liian märät.. Vaihtelee vähän nämä kelit ;O)

Lenkin jälkeen loimitin Thalikin ja vein sen tarhaan. Tallissa, kun olin siivonut ratsastusvarusteet paikalleen ja olin lähdössä sisälle, rupes tihuttaan vettä. Joten nappasin Fionan sadeloimen mukaan ja kävin loimittamassa myös sen!

2 kommenttia:

  1. Sama juttu meillä, hetki sit kenttä oli kova koppura ja nyt vetinen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tänä aamuna oli tarhakin kovettunut, vaan nyt sataa vettä.. O.o

      Poista