maanantai 14. lokakuuta 2013

VäliviikkoMeidän pollet piti sitten väliviikon, olisko se nyt ollut sitten hevosten syyslomaviikko?!

Likka oli kahtena päivänä hoidossa, ekana päivänä olin just lähdössä ratsastamaan, kun kuulin, et mun pitää pestä vielä maitotankki. Laskin, että vaikka käyn navetalla, ehdin ratsastaa hetken jommalla kummalla kopotilla. No mitä vielä, navetalle mennessä siellä olikin hässäkkää, yks hieho oli irti ja sonnivasikalla vuosi suusta verta.. Meni sitten se iltapäivä siinä Ivankaa jahdatessa omalle paikalleen ja eläinlääkärille soitellessa, että miten tuo vasikka. Loppu hyvin kaikki hyvin, hieho omassa parressa ja sonnipoikakin lopetti verenvuodon, mutta ratsastamaan en kerinnyt :S

Toisena tytön hoitopäivänä vaihtui kaatosateessa ratsastaminen Mintin valmennuksen seuraamiseen! Ei haitannut yhtään olla maneesissa suojassa sateelta, vaikkei itse selkään päässytkään! Mintti teetti tosi jännää ja tavallaan yksinkertaista treeniä, mutta kun näki muutoksen hevosessa, niin pakko päästä itsekin testaamaan se!!

Viikonloppuna käytiin KoneAgriassa (konemessuilla). Pikkuinen paniikki meinasi iskeä hevostenhoidon kanssa, kun toinen mahdollinen apuri oli lähdössä reissuun ja toisen apurin kuski oli reissussa ;O) Mutta onneksi loppujen lopulta kaikki onnistui, hevosille sain hoitajan ja kaikki oli sujunut hyvin =)

Tällä viikolla onkin suunnitelmissa käydä ainakin Thalikin kanssa maneesilla, mahdollisesti myös Fionan kanssa.


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti nyt ei tuu mitään erikoista aikatauluun, et pääsette heppojen kans maneesiin treenaan :)

    VastaaPoista