tiistai 11. lokakuuta 2011

2 päivän loma :P

Niin, mikäs se loma oli?! Se oli se juttu viime viikolla :P Nooh, muuten se ei tuntunut ehkä kovin lomalle, mutta olipa kaksi aamunavettaa ja kaksi iltanavettaa, joissa EI tarvinut käydä ;D

Torstaiaamuna isäntä heräs puoli kuudelta, kun oli lähdössä KoneForumiin Tampereelle. Luonnollisesti Iitakin heräs silloin ja siihen kitinään heräsin myös minä. Voi että tympäs! No ei auttanut kuin nousta ylös, käyttää koiruus ulkona ja istua aamuteellä siihen asti, et isäntä lähti kuudelta. Sitten kömmin takaisin sänkyyn pariksi tunniksi ja nousin kasilta ylös.
Mun piti olla puoli kymmeneltä kirkonkylällä ja heittää vielä Nelli sitä ennen anopille, vähän meinas taas tulla kiire. Nelli heräs yhdeksältä, matka meiltä kylälle vie 10-15 min ;D Mut hyvin ehdittiin :D
Anoppi meinas, et Nelli vois jäädä sinne hoitoon, josko mulla olis asiaa johonkin. Ajattelin sitten viimein lähteä hakemaan IKH:lta sen varastohyllyn talliin.

Sitten tietenki huomasin, etten ollu ottanu Nellille mukaan toista pitkähihaista. Onneks hoksattiin, et tosiaan, onhan tuos keskustassa seurakunnan kirppis! Siellä sattui olemaan yks vaaleanpunainen vetskaricollegepaita, just oikean kokoinenkin! Ja maksoi törkeät 60 senttiä xD xD
Vein sen anopille ja autoin vielä kasaamaan matkasängyn, et pääsee pikkuneiti päikkäreillekin. Ja jätin matkarattaat, josko käyvät ulkona. Sitten viimein pääsin lähtemään liikenteeseen!

Kärkkäisellä piti tietenkin käydä, siellä oli Sikapäivät. Mulla ei oo moneen vuoteen ollut fleecetakkia kummempaa kevät-/syystakkia ja viimein onnisti! Siellä oli 25 eurolla villakangastakkeja yks erä :D :D Ei se ehkä ihan sellainen ollut, mitä olin ajatellut, mutta pakkohan se oli ostaa kun halvalla sai ;D

Kävin siellä IKH:llä ostamassa sen varastohyllyn. Oli kyllä hyvää palvelua, myyjä näytti kasattuna ja käytössä vastaavan ja kertoi vielä, miten se kannattaa läjätä kasaan!

Wanhan tavaran kirppiksellä kävin, sieltä löysin jotain pientä. Nellille farkut, hevoskoristeen esim. seinälle, pyyhenipsun (harmi et vain yks, tarvisin navettavaatevessaan 2 kpl) ja Nellille kunnon talvikinttaat! Kaikki yhteensä 6 euroa :D

Mustista ja Mirristä kävin hakemassa koirille herkkuja ja Iitalle kynsisakset, Artero-merkkiset. Kokeilin tuossa yhden kynnen leikata, niin oli kyl hyvät! Ei mulla oo koskaan ollu noin hyviä kynsisaksia elukoilla :D
Sattu vielä niin hyvä tuuri, et mä sain sillon uutta Kanta-asiakaskorttia hakiessa lahjaksi bonuksia, eli sain sitten 20 euroa alennusta ostoksista =)

Lopettavassa eläinliike TicoTicossakin kävin, olisin ostanut sitä Eukanuban penturuokaa, mut oli menny jo kaikki. Ostin kuitenkin pari kanin ruokakuppia ja juomapullon sekä isomman kuljetusboxin (joka menee toivottavasti Iitalle hetken), kun kaikki oli puoleen hintaan!!

Kävin vielä Juurakon kirppiksellä, sieltäkin jotain pientä ostin, mm. Nellille uudet Marlonin trikoopöksyt. Lähtiessä oli pakko vielä käydä King Mealissa syömässä ;O))

Ajattelin positiivisesti, että sentään perjantaita vasten yön saan nukkua, mutta mutta... Isäntä rupes heti alkuunsa pyöriin ja tuskaileen kipeää hammasta, joten mullakin meni välillä unet ihan ohi. Aamulla sentään saatiin nukuttua pidempään.

Sitten tuli se mun suuri virhearviointi. Olin viemässä hevosia talon taakse tarhaan, kun portilta käännyin takaisin. Onpa siellä niin kuraista ja rapaista, vienpä hevoset navetan taakse laitumelle.

Käytiin vielä tänäänkin Ylivieskassa, Kärkkäiseltä piti viimein ostaa se taitettava lännensatulateline :D Tuolta löytyikin just samanlainen. Sainkin tosi halvalla tuon omani O.o Itse luulin ensin, et se on 12,90 euroa, mut kassalla soitti puuttuvan koodin takia osastolle ja sieltä sanoivat hinnaksi 24,90 euroa. Mut käskivät myydä kuitenkin 20 eurolla, koska oli mallikappale!

2 kommenttia:

  1. Voi mur! Mie ostin JUST samanlaisen satulatelineen 34€! Miuthan on suorastaan ryöstetty sillon... :D

    VastaaPoista
  2. Mut onneks et sentään maksanu sitä summaa, mikä tuolla linkissä oli ;O)))

    VastaaPoista