lauantai 22. lokakuuta 2011

Eka poniratsastus!

Aamu alkoi kyllä niin loistavasti...
Ens navetassa Ana yritti potkaista mua, kun kuivitin parsia. Ei se yleensä potki, mistä lie sisuuntui. Onneks ei osunut, sillä se potkas ihan oikeasti ;D Jatkoin kuivitusta ja Sylvin kohdalla sain niin sanotusta paskaa niskaan xD Tosin tässä tapauksessa sitä paskaa tuli lahkeelle ja saappaalle ;DSitten navetasta selvittyäni suuntasin taas talliin, harjasin Thalikin ja loimitin. Tarhassa se jäi seisoon portille ja mulla olikin porttilanka siel väärässä päässä ;D Menin ottaan sitä, niin Thalik tulikin pois tarhasta ja juoksi pihalle syömään. Niinpä tietenkin! Annoin sen olla ja kävin viemässä välillä Papun ulos. Thalik oli sillä aikaa siirtynyt aitauksen viereiselle sänkipellolle. Otin kauhaan vähän kauroja ja kävelin pellolle. Siellä nähtiin sitten perus-Thalikia - kun heilautin kauhaa, se tuli laukalla! Ens meni vauhdissa ohi, mutta kävi kääntymässä ja tuli takaisin! Kiiiiiiltti poika =) =) Ruuna takaisin aitaukseen ja heinien + vesien kuskaukseen.

Kun oli saatu ruokahommat ym. hoidettua, niin suunnattiin Nellin kans mun serkun kihlajaisiin. Matkalla pysähdyttiin markkinoille, kun siellä oli poniratsastusta ;D Sattui hyvä tuuri, vain yksi tyttö oli just ponin selässä, muuten ei jonoa! Nellille kypärä päähän ja pian pääsi shettiksen selkään :D Ei tyttöä pelottanut eikä jännittänyt, vaikka olikin vieras setä taluttamassa ;D Maisemiakin kerkes katselemaan ja hymy oli leveä koko ajan ;D Vielä kun ponin tyköä lähdettiinkin, niin hymy oli kyllä valtava :D Olin jo ehtinyt ajatteleen, et mennään sit kärryn kyytiin, jos ei likka tohdi ratsastaa, mut hyvinhän se meni!


Minä, Linda-poni ja ystäväni Merja

Ai niin, meillä on varmaan sähkötaulussa kuollut hiiri, yök =( Ja vielä parempaa, se sähkötaulu on .... tadaaa - keittiössä!! Ihanat 60-luvun talot *mutinaa* Melkein viikon verran on haissut tosi pahalle keittiössä. Luultiin ens, et viemäriputki on tukossa tai tiskikoneesta tai jostain tulee se haju, mutta ei. Eilen paikallistin sen hajun siihen sähkötauluun. Tänään sit tuli ajatus, et siellä täytyy olla hiiri, joka haisee. vilunväristyksiä. No, toivottavasti isäntä saa sen paikallistettua, se haju rupee oikeesti jo ällöttään >:( Johtunee siitä, et tietää (ehkä), mistä se haju tulee..

5 kommenttia:

 1. Meillä oli kans joku aika sitten tollanen mystinen haju ja nimenomaan keittiössä. Siivotessani paikallistin sen hajun jääkaapin taakse, ja Marko sit jo pelottelikin, että sinne jääkaapin moottorin päälle on varmaan kuollut hiiri niinkuin joskus sen vanhassa kämpässä oli käynyt.

  No, äitini kanssa sit päätettiin siirtää sitä jääkaappia kun Marko oli töissä. Ei ollut hiirtä ei, vaan se jääkaapin takana alhaalla oleva "valuma-astia" mihin menee siis ylimääränen vesi ja pzkat jääkaapista, oli ihan täynnä ja siellä oli jotain ruuan tähteitä vedessä lillumassa, jotka oli homehtuneet ja muodosti sen hajun :S En mä oo sellasesta astiasta edes tienny, mut nyt tiedän, ja pesen sen edes joulusiivouksen yhteydessä! ;D

  Onko Nelli kova vierastamaan? Mikko ei oo vierastanu viä ollenka! Ainoo jos on ihan hirvee väsy/unille just menossa ni sillon ei ihan outo syli kelpaa, tai jos on just heränny... mut siis muuton jos joku outo tulee ottaan syliin/jutteleen ni ei kyl oo vierastanu :)

  VastaaPoista
 2. Nellin ponikuumee taisi alkaa just nyt =)) aattele mikä onnen tyttö, ei tartte ku kerran sanoa,et "äiti mä tahtoisin ponin" =)

  Ja tuo kuva meistä ja lindasta..ah se on jotenkin..enemmän kuin tuhat sanaa <3

  VastaaPoista
 3. no ei sulla sattunu oleen kameraa mukana poniratsastuksessa???

  VastaaPoista
 4. Laura, hei kiitos vinkistä! Mä en ees tienny, et jääkaapis on tollanen *noloa* ;D Isäntäki heti muisti, et tuo on anoppilan aikoihin menny jotenki tukkoon (poistoputki siis). Mut ei auttanut haistelu, jääkaappi ei haise mistään suunnasta - haju selkeästi tulee sieltä sähkötaulusta :S

  Eilen isäntä avas viidestä luukusta kolme, ei mitään. Hiirenkakkaa kuulemma oli kyllä. Jos sitä hiirtä tms. ei ole tuos sähkötaulus, niin se on jossain seinän välissä sillon =/
  Mut kuulemma parin viikon jälkeen se ei enää haise, kun kuivaa - yök :S

  Merja, heh heh ;D Ei Nelli ainakaan ite osannu viel ponikuumeesta puhua ;O)
  Joo, taitaa olla onnentyttö siinä suhteessa, et jos osaa ponia pyytää, niin sen saa ;D

  Tuo kuva kyllä on niin ihana <3
  Se rupee aina hymyilyttään, kun sen näkee!!

  A, no oli mulla kännykkä, autossa ;D Ja kato ku piti vähän kiinnikin pitää, niin ;O)
  Mut näky kyl järkiään kaikki äitit/isät räpsivän kuvia lapsistaan ponikyydillä ;D

  VastaaPoista
 5. No älä ny. Meinasin saada slaagin pelkästään siitä ku meillä oli roskiskaapissa hiiren kakkoja. Kaks vuotta vanha talo ja mietin kuumeisesti että mistä hemmetistä se on sinne menny :o Mä tosiaan toivon että se on vaan vahingossa eksyny ovesta sisälle ja toivottavasti jo takas ulos :) Meillä kun usein on tuo ulko-ovi auki syystä tai toisesta :)

  VastaaPoista