keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Insinööri korjaa aidan

Hevoset sai olla melkein kahteen asti tallissa, kun yksinkertaisesti ei aiemmin ehtinyt korjaamaan aitaa!! Navetan jälkeen suihkuun, vähän aamupalaa ja sitten Nelliä pukemaan ja yrittää saada neidille vähän aamupalaa alas. Kymmeneltä piti olla jo neuvolassa. Otettiin Iitakin mukaan, koska tiedettiin ettei neuvolassa mene kovin kauan. Tosi nätisti pikkuneiti odotti omassa boksissaan autossa eikä yhtään vinkunut edes siinä vaiheessa, kun tultiin takaisin autolle =) Sieltä ajettiin sitten kotia, syötiin ja mietittiin, miten isäntä hoitaa Nellin, teurasauton ja siementäjän käynnin sutjakkaasti :P Joten isäntä lähti viemään pikkuneitiä naapurin mummulle siksi aikaa, siementäjä tuli samantien ja minä lähdin kuntosalille.

Kuntosalin jälkeen olin jo melkein kotona, kun tuli viesti, että porkkanat on tullu. En jaksanu kääntyä takaisin ja ajaa takaisin kirkonkylälle, pitänee hakea huomenna säkki! Isäntä tuli Nellin kans vasta puoli kahden jälkeen sieltä naapurin mummulta (Nellin päikkäriaika on yhdeltä :P), joten äkkiä neiti nukkumaan. Uni tulikin pian, joten pääsin kahlaamaan hankeen.. Tarkoitus oli laittaa hevoset toiseen tarhaan, mutta siellä on yksi lanka maassa. Kahlasin polvia myöten jonkin matkaa aitaa kohti, mut sit meni hermot ja käännyin takaisin. 

Ajattelin yrittää korjata etuaidan. Silläkin uhalla, että Papu oli saanut portin puutolpat katkemaan juuresta. Tein sellaisen vimpan päälle "insinööri korjaa"-patentin, että solmin katkenneet langat ja vedin tolpat hankeen pystyyn ja porttilangat kiinni. Eli koko systeemi oli nurkkatolppien ja aitalankojen varassa ;O) Ei tässä nyt suurempiin pysty.. Joten äkkiä hevoset ulos ja heinää nenän eteen ;D Kävin vielä navettaan lähtiessäkin viemässä heinää, ettei herra Baboon keksi lähteä lipettiin!

Vesiautomaatti ;D

2 kommenttia:

 1. Täälläkin aidankorjaaja... Insinöörillä on kehittyneempi toi vesiautomaatto ku emännällä; mulla ei oo tollasta potkittavaa moottoria vaan ihan vaan etuvetoinen punainen pulkka. Ja maitopänikät niin ei vedet loisku. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kato insinööreillä on kaikki aina vähän pidemmälle automatisoituja, mitä muilla xD
   Mä kans kannellisilla ämpäreillä joskus kuskasin, mut ne meni rikki. Ja noihin mustiin menee enemmän vettä :P Tosin tuo toinen on pienempi.

   Poista