tiistai 7. helmikuuta 2012

Varustepostaus 1: Ratsastusloimet


Kun näitä varustepostauksia aina välillä pyydetään, niin ajattelin aloittaa helpoimmasta ;O))
Nimittäin ratsastusloimista! Koska niitä ei ole niin kamalan paljoa, niin niiden haaliminen yhteen kuvaan oli helppoa ;D Enkä jaksanut edes hakea kameraa sisältä, vaan nappasin vain kännykällä kuvan :P

Vasemmalla on tuollainen ihana fleeceviltti! Sen otin mukaan siksi, että se on ollut tosi paljon käytössä silloin, kun kuljettiin Thalikin kans kävellen valmennuksiin. Tuo on soppelin pitkä, että sen sai joko hevoselle niskasta häntään asti levitettyä tai niinkuin itse sitä käytin, samalla ratsastusloimena ja omien jalkojen lämmikkeenä! Eli itse istuu satulan ja viltin päälle ja kääntää viltin reunat omille jaloille suojaksi =)

Seuraavana (alimmaisena) on Horzen vaaleansininen ihana fleeceratsastusloimi, jossa on hienot reunat =) Tuo oli vaan niin Thalikin värinen, että se oli pakko ostaa xD

Sen vieressä on Horzen vaaleansini-/savunharmaan värinen fleeceratsastusloimi. Se tuli sellaisessa paketissa, jossa oli tuon lisäksi fleecepintelit sekä neliöhuopa.

Päällä on paljon käytetty musta Horzen ratsastusloimi. Se on sekä heijastava että vedenkestävä, fleecevuorella. Tuo oli silloin joka ilta päällä, kun pimeän aikaan tuli maastoiltua.

Tummansininen Horzen ratsastusloimi tuli Terhiltä vaihdossa ;D Se on ainoa lyhyt malliltaan, eli tulee satulan taakse kiinni. Nuo muut on sellaisia pitkiä, tulevan satulan eteen kiinni.

Nauratti kyllä itseäkin, en tajunnut aiemmin, että kaikki on Horzea!!! 
Eikä meillä tosiaan edes käytetä ratsastusloimia, silti niitä on kertynyt ;D

3 kommenttia:

  1. Siis onko siulla noin monta ratsastusloimea? :D Mulla on vaan YKSI ja yks puoliloimi! :D

    VastaaPoista
  2. Olisitko halukas myymään vaikka tota ruskeaa, tai jotakin muuta? :)

    VastaaPoista