lauantai 25. helmikuuta 2012

Voiko tämä olla näin helppoa O.o

 Mulla on jo pitkään tuolla hyllyssä odottaneet seuraavat kaksi varusteiden hoitoon tarkoitettua tuotetta:
Pharma Leather Oil Spray ja Effax Cream Soap.

Effaxin saippua on tuollaisessa kätevässä pullossa, jonka saa roikkumaan! Olihan kätevää siitä vain puristaa tarvittava määrä! Ja tuo saippua ei tarvitse vettä ollenkaan!! En edes ajatellut sitä, kun pullon ostin, mutta olihan tuo hieno homma!

Suihkutettavassa muodossa oleva valjasöljy oli mulle myöskin uusi tuttavuus ja havittelin jonkin aikaa Cavalorin vastaavaa tuotetta, mutta kun sitä ei saanut kuin tilaamalla, niin ostin tuon Pharman Agrimarketista.

Levitin molempia pyyhkeeseen ja sillä pyyhin suitset. Tulipa kyllä hyvää jälkeä, nopeasti ja helposti! Ja ilman sotkua!!
Toki mun puhdistamat suitset oli valmiiksi jo aika puhtaat, mutta pitänee testata johonkin käyttämättä olleisiin varusteisiin, niin näkee tehon ;D

En tiedä, voiko tämä toimia näin helpolla pidempiaikaisesti vai onko tämä vain tällaista silloin tällöin käyttöä varten?! Että pitääkö välillä kuitenkin kaivaa oikea satulasaippua ja suttuiset nahkarasvat esille?!

p.s. Furminatorin saa kaivaa esille, Papusta pöllyää jo tosi kovasti karvaa!

15 kommenttia:

  1. Mä taidan päästä karvanlähdön kans ny aika paljon helpommalla, kun ei ole Kallea :) Paavoa on loimitettu melko paljon entisessä kodissa, niin sillä ei mitään järkyttävää karvamäärää ole. Niilolla kyllä karvaa riittää, mut jotenkin sen karvanlähtö ei oo ikinä tuntunu niin työläältä kuin Kallen :D

    Kiinnostuin kyllä nyt noista valjastuotteista, etenki tosta saippuasta joka ei tarvi vettä!! Paljoko se makso ja mistä ostit? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papun karvanlähtöä voi varmaan melkein verrata shettiksen karvanlähtöön - on siinä nimittäin niin paljon sitä karvaa xD
      Thalikilla on kans aika lyhyt karva, mutta kyllä sekin aina pölisee keväällä ;D

      Tuon saippuan kyljessä näkyi olevan hinta 13,90 € ja ostin sen sillon marraskuussa Oulun Ratsumestareilta.
      http://www.ratsumestarit.com/

      Toki tuota näkyy saavan myös nettikaupoista, kun googlettaa tuolla Effax Cream Soap-nimellä :D

      Poista
  2. Meillä on osalta katskoista lähtenyt jo hyvän tovin karvaa.. Urkkihan on oikeastaan kohta jo kesäkuosissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kans jonkin aikaa irronnut karvaa silleen hillitysti, mutta vasta viime viikolla Papun karvanlähtö nousi ihan uusiin ulottuvuuksiin xD

      Oriit on aina niin etuajassa!!

      Poista
  3. Vitsit, tuollasta valjassaippuaa minäkin haluan. Inhoan niin paljon valjaiden rasvausta, jotenkin se tuntuu aina niin loputtomalta ja turhaltakin puuhalta. Ja on sitäpaitsi niin aikaavievääkin, kun valjaita ja remmejä riittää ja riittää... Mutta jospa tuo saippua toisi vähän helpotusta asiaan. Tuollasta suihkutettavaa valjasöljyä mulla joskus aina onkin ollut, se on kätevää, mutta purkki kuluu tosi nopsasti.

    Voi, mullakin olis karvaprojekti Salaman kanssa vielä edessäpäin. Neljä harjakiveä on jo kulunut loppuun tänä vuonna oriiden karvaa hinkatessa irti, mutta ne sentään jo näyttävät ainakin melkein kesäkarvaisilta. Jostain syystä minä en oo kokenut sitä Furminatoria kovinkaan hyväksi, vaikka monet sitä kehuukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä kätevä saippua!! Ja varsinkin se, ettei tarvi läträtä veden kans ja sotkea joka paikkaa!! Pystyi hyvin tuolla toisen pään eteisessä suorittamaan puhdistuksen, eikä tarvinut jossain kylmässä tallissa istua ;D

      Mulla oli tosi hyvä harjakivi, Saariselta muistaakseni ostin sen joskus, kun Atraa hoidin!! Sen jälkeen oon ostanu yhden varmaan Kärkkäiseltä tms. Mutta ei se oo yhtä hyvä!
      Papulle tuo Furminator on hyvä, kun sillä on niin pitkä turkki xD

      Poista
  4. Hitsi, mun pitää kyllä hankki tuota saippuaa ja öljyä. Oon luultavasti maailman laiskoin varusteiden pesijä (+ ku ei oo ikinä aikaa jäädä tallille sitä tekemään), joten jospa nuo tois helpotusta asiaan!
    Miia on tainnu ostaa minimanin tyhjäksi harjakivistä??!! Vai oliko se kivi hyvä? Mä en oo vielä sillä ruennu Liina hinkuttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minimanin kivet on Jonna just niitä oikeita, niinkuin arvelitkin! :D Ja kyllä sinne viimeks ainaki vielä muutama jäi, kun kävin taas harjakiviasioilla. Toivottavasti tajuavat tilata lisää!

      Poista
    2. Jonna, ja noiden pesun siisteyden takia säkin voisit sit vaikka kotia viedä puhdistettavaks varusteet ;O)

      Mitä kiviä siellä Minimanissa on, onko niissä jotain spesiaalia?! :D

      Poista
  5. Jenni meidän tallilla vannoo myös tuon Effaxin saippuan nimeen mainitsemasi helppokäyttöisyyden takia. :) Meikäläinen käyttää yhä Cavalorin suihkutettavaa saippuaa, vaikka sen kanssa tarviikin vettä.
    Vielä pitäisi saada jotain kivaa nahkarasvaa... Josko kokeilisi sitäkin Cavalorin valikoimista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, sitä oli suihkutettavaakin, sitä saippuaa!! Se vois olla hyvä tuote rinnalle, jos tuntuu, et haluaa veden kanssa pestä!

      Mulla on pari hyvää valjasrasvapurkkia, toinen on ostettu Saariselta joskus sata vuotta sitten, tai itseasiassa se taiskin kesällä loppua. Ja toinen on.. Siinä on ne kolme hevosta.. Mikähän se merkki oli?! Kuitenki joku "parempi" merkki, ei mikään halppis!

      Poista
  6. Mulla on kans jo pidemmän aikaa ollu sellasta suihkutettavaa puhdistusainetta valjaille. Ei tarvi muuta ku sen ja pyyheen ni ja tulee äkkiä valmista ja siistiä. :) Just tälläsen laiskan varusteiden putsaajan juttu. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vaikkei olis kauhean laiska putsaaja, niin tulee varmasti useammin pestyä, kun se on helppoa ja nopeaa!! :D

      Poista
  7. Onkohan miun hevosissA joku vika, kun kumpikaan ei oo ees yrittäny näyttää karvan vahitoa vielä ja siellä pohjosessa on alotettu jo aikaa sitten! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (hmm... oikein kirjoitus hallussa ja niin poispäin... :D)

      Poista