perjantai 8. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen yö ulkona!

Nyt on se jännittävä eka yö, kun hepat viettää sen laitumella! Täytyy sanoa, että ei nyt oo läheskään niin hermostunut olo kuin viime vuonna ;O) Thalik oli heti sen näköinen, et aijaa, tää on tätä. Se seiso pihalaitumella sen näköisenä, et jooooooo.... xD Fiona kiersi ravilla aitausta, se kun ei ollut vielä päässyt tutustumaan tuohon takalaitumeen.

Iltanavetan jälkeen kierrettiin Nellin ja Iitan kans aitoja, että ne on kunnossa. Haettiin vesisaavi ja laskettiin vesi valmiiksi.

Kymppiuutisten jälkeen kävin sitten hakemassa hevoset rehevämmältä laitumelta pihalaitumelle, jossa ne on meidän takapihalla sekä korkeampien aitojen takana ;O) Turvallisuussyistä.

Laitoin hevosille ekat annokset Coopersectiä ja Merjan suosituksesta Off Tehoa ;O) En tohtinut laittaa kuin ryntäille ja kaulan alaosaan, katsotaan sitten seuraavalla kerralla muuallekin ;D Oon kyllä lukenut, että Hevosten hoitoöljy-niminen aina olis tehokasta kans?? Se näkyy sisältävän pikiöljyä, mäntytervaa ja rypsiöljyä. Muistelen, että olisko peräti Kärkkäiselläkin ollut hyllyssä sitä? Kotisivuja tutkimalla selvis, että vastaavanlaista on, Kietäväisen eläintenystävän hyönteissuojaa.

Thalik ja Papu viime kesänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti