sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus

Hevoset 15.6.2012, illalla noin klo 22.45

Hevoset viettää leppoisaa laidunelämää, lehmille on ensimmäinen aiv-rehusato kaadettu ja paalattu, Iita on oma riehakas itsensä, Nelli kiukuttelee mulle [mikä lie kausi silläkin menossa?!] ja mitä vielä.

Meidän Juhannuksessa ei ole mitään kerrottavaa, meille ei ole grilliä eli ei syöty mitään normaalista poikkeavaa, olla möllötettiin vaan kotona. Sen kun olisin tiennyt, olisin voinut soittaa edes Merjalle, et millon menee ajamaan Viltsulla, et pääsis kyytiin! Mutta jotenkin tuntui, ettei Juhannuksena edes kehdannut lähteä kenellekään kylään, kun kaikilla on omat juttunsa.
Hain itelleni synttärilahjaks Blu-Ray-soittimen, sain viimein katottua uusimman Twilight-dvd:n. Onneks käytiin Merjan kans kattomassa se Kokkolassa Bio Rexissä ensi-illan aikoihin =)
Jostain syystä se kuva vaan pätkii silleen kivasti, välillä enemmän, välillä vähemmän. Soitinta ei saa päivitettyä, ilmeisesti siinä on viimeisin päivitysversio jo. Kokeilin sitten yhtä Harry Potteria Blu-Rayna, ei siinä vaan mitään ongelmaa ollut. Liekö tuossa levyssä sitten vika?!

Niin, alkoihan juhannuskin sitten surullisimmalla mahdollisella tavalla, kun pappa kuoli =( Ei sitä oikein vielä tajua, pienellä kauhulla odotan hautajaisia.. Ne on aina niin surullisia ja raskaita päiviä, nyt lisänä vielä se, että mukana on pieni lapsi, joka ei ymmärrä muiden surua =/ Nyt ei mullakaan ole enää yhtään mummua eikä pappaa elossa.
Viimeksi tänään Nelli selitti naapurista tullessa jotain Ville-pappasta. Kun tiellä meni kaksi naista ja yritin Nellille selittää, että ehkä ne oli sieltä naapurista, jossa käytiin talvella leikkimässä Villen kanssa. Nelli siihen heti, että "Ville-pappa".

8 kommenttia:

 1. Voi, osanottoni! Se aika kuolemasta hautajaispäivään on aika piinaa aina. :(

  Sullon kivoja nuo kuvakoosteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Picasalla on niin helppo tehdä noita kollaaseja! Ja lähinnä siks tein, kun en saanut kuvat.fi:stä siirrettyä enää tänne kuvia :S Niin jotenki piti saada helpolla niitä esille ;D

   Poista
 2. Olen lukenut blogiasi nyt muutaman kuukauden ajan ja minusta tuntuu että olet kovin turhautunut elämääsi: et pääse ratsastamaan, jokainen päivä on samanlainen jne. Mikset tee radikaaleja ratkaisuja ja muuta elämääsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eläinten ja lasten kans kaikki päivät on samanlaisia mutta kuitenkin niin erilaisia ;D
   Aika radikaaleja muutoksiahan tässä on tullut parin vuotta sitte :P Ei näitä nyt noin vain voi muuttaa!
   Ja muuten kyllä olen ihan tyytyväinen elämääni, paitsi tietenkin tuo ratsastuspuoli ja muu, mikä vaatii hoitajaa lapselle.

   Poista
 3. Otan osaa! Hautajaiset on aina raskaat, paljon muistoja, viimeinen matka. On kyseessä minkäikäinen tahansa, elämän päättyminen on aina niin tuskaisaa, kun tietää ettei enään nähdä. Toisaalta lasten osa hautajaisissa on jotenkin koominen, lapset eivät ymmärrä miksi kaikki suree ja toisaalta lapset muistuttavat siitä että elämä jatkuu. Voimia teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toivottavasti Nellin osa on se koominen, ettei ihan hämmenny muiden ihmisten surusta. Sattuu vielä sopivasti päiväuniajalle hautajaiset, että jännitystä piisaa, miten pikkuneiti jaksaa :S

   Poista
 4. Voima-hali täältä! Parhaat muistot (ja laulut) tuikkii aina tähtösinä taivaalla kun pappaa sinne morjestaa.. Kesällä auringonsäteet tulevat varmasti pappanterveisinä tänne meille. Niin varmasti myös siellä!:)

  Kuten taisinkin jo mainita, nää on ihan parhaita ku eläimet saa laiduntaa 'villeinä ja vapaina'.. Ne on niin onnellisen näköisiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä tuohon nyt sanoo, veti sanattomasti! =)

   Poista