perjantai 8. kesäkuuta 2012

Hippodome

Tein joku aika sitten Hippodomelle tilauksen. Pääsyy siihen oli hevoskuljetus-kyltti traileriin ;D Trailerin takasiltaan ei mahdu leveää kylttiä, kun siinä on sellaiset raudat, joten tiesin just, millaisen haluan ;O) Katselin netistä kylttifirmojakin, että olisin teettänyt oman, mutta ei niistä saanut kovin fiksua.

Joten Hippodomelta löytyi tällainen:
Eihän sitä nyt pelkkää kylttiä voinut tilata, joten kesäksi piti hommata sitten samalla ruoka-astiat, joista hevosten on helppo laitumella syödä iltapalansa ;D Molemmille löytyi vielä oman värisensäkin ;O))Otin vielä pitkään katselemani harjakassin (valitsin Pfiffin tummansini-vaaleanpunaisen), että saa kisoihin ottaa helposti mukaan ;D Nuo muoviset boxit on ihan hyviä, mutta tuo on kivempi ja helpompi kantaa mukana, jos tarvii harjoja tai muuta tarviketta!!


Maanantai oli se päivä, kun tilauksen tein, maksoin samantien tilauksen ja keskiviikkona jo tuli tekstiviesti, että paketti olisi noudettavissa postista! Mutta koska meillä on asiamiesposti, sieltä ei heti saa paketteja, vaan vasta seuraavana (tai jos huonosti sattuu, sitä seuraavana) päivänä. Otin sitten varman päälle ja menin vasta perjantaina hakemaan pakettia!

Nopeaa toimintaa Hippodomelta, ei voi muuta sanoa!!
Itse tietysti vielä valitsin sellaiset tuotteet, joita oli varastossa. Näiden lisäksi tuli jotain pientä, loimeen lukkoa ja sen sellaista.

Voin suositella!

3 kommenttia:

 1. Mä tein kans Hippodomelta tilauksen, mutta meikäläisen pakettia ei näy eikä kuulu... Ja siis tilauksen tein 8.6... Nooh, kai se joskus tänne eksyy. Ja varastotuote oli kans. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy syödä sanani: hain postin ja siellähän se paketti möllötti loodan pohjalla x) Eli olen samaa mieltä kanssasi siitä, että hyvää ja nopeaa palvelua Hippodomelta :D

   Poista
  2. Hih, mä arvasin, ku sulta oli tullu toinenki viesti, et no nyt sä varmaan jo sait sen paketin xD
   Mitä nopeampaa paketin saa kotiin, sitä kivempi :D
   Tuskaa odotella joku pari viikkoa :P

   Poista