perjantai 15. kesäkuuta 2012

Fiona-pieni sairastaa

Ai että, kun ei ehdi kirjoittaa tänne..

No, asiaan. Fiona rupes ontumaan muistaakseni keskiviikkona. Sitä samaa jalkaa, mitä se oli aiemminkin ontunut, oikeaa etujalkaa. Se on ollut kengättä 1½ viikkoa, joten soitin kengittäjälle hänen ajatuksiaan. Fionahan oli tosi hyvä vuolla, mutta tuota jalkaa se nykki tosi paljon. Kengittäjä arveli, että saattaisi olla kavioluun hiusmurtuma, oireet täsmäisi. Kenkien kanssa ei oireillut, mutta nyt ilman kenkiä rupes oireilemaan. Ja tietenkin klinikka on tämän viikon kiinni!

Torstaina yritin soittaa eläinlääkäriltä kipulääkettä, mutta tietenkin minuutin liian myöhään.. Ajattelin, että onhan vielä perjantai. No nyt pari päivää se jalka ei ole ollut niin kipeä, onneksi! Niin siis kavio. Kun jalassa ei mitään vikaa ole, kaviokin näyttää päällisin puolin ok:lta, mutta siellä se vika luultavimmin on.

Ensi viikolla yritän saada ajan klinikalle kuvaukseen, jos ei Ylivieskaan pääse, niin ajetaan sitten Kaustiselle asti. Kaikista helpoin edetä, kun nähdään, että mikä vika siellä on.

Ja hei, saako muut enää tuosta kuvat.fi:n uudesta versiosta liitettyä kuvia Bloggeriin?? Mä en saa >:(

7 kommenttia:

 1. No voi hitsi. Ei nyt ihan nappiin menny alku Fionan kanssa. Toivottavasti vika on pieni ja paranee pian.

  VastaaPoista
 2. Voi hitto. Mutta klinikalle on hyvä mennä niin saa sitten varmuuden :)

  Tuliko Effolin minisetti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kuvaus ei tee pahaa, niin ollaan vähän paremmin tietoisia!

   Joo kiitos paljon, Effolin setti tuli =) Nappasin siitä jo kuvankin, että laitan jonkin postauksen kylkeen sen, mikä oliskaan parempi tapa testata uusia tuotteita :D

   Poista
 3. Toivottavasti syy löytyy ja selviää. Pidän peukut pystyssä!

  VastaaPoista