sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Luukku 11: Lomalla :P

Ollaan nautittu kolme päivää lomailusta, kun meillä on ollut navetalla lomittaja :D
Perjantai oli oikeastaan isännän lomaa, auto oli melkein koko päivän menossa ;D Mä olin Nellin kans kotosalla. Mutta pääasia, et tuntu lomalta ;O)

Lauantaina oltiin Kokkolassa vähän joululahjaostoksilla. Nelli saatiin onneks anoppilaan hoitoon, oli vähemmän stressaavaa kiertää kauppoja ;D
Natan blogin farkkupostauksen takia mun oli pakko käydä kokeilemassa niitä Leviksiä ;D Onneks myyjä oli mukava ja antoi Bold Curve-mallin lisäksi Demi Curvet mukaan, ihan vaan vertailun vuoksi! Ja totta tosiaan, kyllä se Demi Curve kuitenkin oli parempi, vaikka luulin et noi Bold Curvet on tehty mulle xD Ekaa kertaa elämässä sorruin myös sitten Skinny-malliin, vaikka mä oon aina käyttäny bootcut-mallisia housuja ;D Nähtäväksi jää, millaiset nuo on sitten käytössä!
Liike, josta ne ostin, oli JC ja siellä oli kyllä tosi hyvä palvelu, ei voi valittaa =) =)

Lahjojakin tuli vähän ostettua ja sit oli pakko pyörähtää vielä Foto Björndahlilla, hevostarvikkeita hiplaamassa ;D Oli kyl kiva liike, vaikkei mikään hirmu iso olekaan! Siellä oli aikalailla laatutavaraa. Kingslandia, Pikeuria jne jne. Sellainen, mitä mun ei oo ennen tullut hipelöityä, oli 490 euron suitset! Ne oli Prestiget. Ai niin, ja ne oli alennuksessa, 385 euroa! Mut ei ehkä tullut meidän mukaan kuitenkaan ;D
Ei me kyl tyhjin käsinkään lähdetty, 4 kpl Bucaksen vaaleansinisiä fleecepinteleitä ja Jacsonin hivarit (niissä oli karvapehmusteet sisällä). Eskadronin pintelipatjojakin katselin, mutta kun ei mulla hirveästi ole käyttöä, niin en ostanut, vielä ;D Noi pintelithän nyt oli pakko ostaa kun ne oli oikean väriset xD 

Lauantai-iltana sit käytiin Tuottajien pikkujoulussa syömässä jouluateria. Aika vaatimaton oli ateria, ehkä me joudutaan käydä vielä jossain muualla syömässä kunnon jouluateria?! Ruoan jälkeen lähdettiin pois, mut Nelliä ei saatu kotia mukaan, anoppi halus et se jää yökylään!
Kotona sit heitin dvd-elokuvan pyörimään. Oli kyllä perseestä, en voi suositella! BridesMaides oli elokuvan nimi, suhteellisen uus.

Sunnuntai sit aloitettiin rennosti, olisin halunnu viel kattoo jonku elokuvan mut en kerinny. Joten löhösin Iitan kans sohvalla ja katsoin digiboxilta muutaman katsomatta jääneen ohjelman. Sitten olikin jo aika hakea Nelli-kulta kotia =) Ohjelmassa oli vielä Nellin serkun 1-vuotisjuhlat ja illalla täällä olikin jo normaalimeininki iltavilleineen xD

Ja niinkuin lomaan kuuluu, niin hieho poiki vimppana lomapäivänä - onneks ei kuitenkaan lauantaina!! 
Thalik jäi taas ratsastamatta, tälläkin lomalla. Mutta ei voi mitään, sitä ohjelmaa kun pukkaa sitten olemaan, lomalla varsinkin ;D

6 kommenttia:

 1. Ihana blogi, liityin lukijaksesi! :)

  VastaaPoista
 2. Meillähän on ollut tosiaan lomat samaan aikaan. Sä se vaan joudat joka paikkaan. :D Onneks mul viel jatkuu, keskiviikkona vasta takas.

  VastaaPoista
 3. Onko Nelli ollut aikasemmin yökylässä? Menikö hyvin? :) Mikko on nyt menossa pitkästä aikaa perjantaina yöks meidän äitille, kun meillä on Läänin kuljetuksen jouluruokailu illalla :)

  VastaaPoista
 4. En pystys pitään ihan oikeita farkkuja jalassa, en tykkää! Hyi :D

  VastaaPoista
 5. Oliko nuo farkut minkä hintaset? Luin sillon kans sitä blogijuttua ja mielenkiinto kyllä heräs..

  VastaaPoista
 6. Anna, kiitos ja tervetuloa!

  Hexu, no höpsis, tuntuu ettei saatu mitään aikaiseksi xD Sulla sentään on muutama päivä aikaa vielä paikata tilanne ;O)

  Laura, ekaa kertaa oli yökylässä ja hyvin meni =) Nelli on niin reipas, et se tuntuu vaan tykkäävän kun saa vähän muuallakin olla kuin kotona ;O)

  Tanja, heh ;D Mullaki oli vuosia tuossa välissä, ettei jaksanu farkkuja paljo pitää ;D Mut en mäkään mitään muita farkkuja ole ikinä käyttäny ku Leviksiä, ne on hyvät!

  Jonna, no sellaisen perinteisen summan kuin 99,90 euroa ne makso :P Eipä niitä paljon halvemmalla taida saada =/ Joku malli siellä oli 89,90 euroa, mut en muista et mikä.

  VastaaPoista