perjantai 2. joulukuuta 2011

Luukku 2: Normikuulumisia

Tuulee, tuulee, tuulee.. Se on ollut viime päivien avainsana.
Jotenkin tämä synkkyys vie mielen matalaksi, ei tarvi isoa ärsyyntymistä tulla, kun kaikki tuntuu jo kahta suuremmalle. No, josko se sitten helpottais, kun tulee lunta - tai kesä ;O))

Papu ja puput rupes totuttelemaan Racing Prixiin. Kokeilen kaneillakin sitä, koska täällä on niin tolkuttoman vaikea saada kanipellettiä =/ Moni syöttää Prixiä kaneillensa. Mä oon ollu kovasti vastaan sitä, että pupuille syötettäs hevosten ruokaa, mutta ei tässä paljon vaihtoehtoja ole.
Papu taas on syönyt Racing Proteinia. Eiköhän senkin ole aika siirtyä aikuisten ruokiin ;D

Sain viimein sen varastohyllynkin kasattua... Kun en saanut sitä alulle, niin luovutin. Mutta kun ei sitä kukaan muukaan saanut kasattua, niin pakkohan se oli yks ilta ottaa ja ruveta paukutteleen ;D Nyt hylly on läjässä ja paikallaan, kun vain ehtisi nyt ruveta tunkemaan loimia siihen!!

Hain tänään paketin, ostin Facebookin jonku "myydään hevostarvikkeita"-ryhmän kautta Reinsmanin western-padin ja Hansbon coolerin. Se ykkösostos, padi, oli kyllä ihan uutta vastaavassa kunnossa, mutta epäilen, että se on ponikokoinen :S Toki sen näkee sitten, kun heittää satulan kanssa sen selkään. Hansbon cooleri taasen oli Thalikille oikein hyvä =)


Minä, joka en ikinä ikinä ikinä voita mitään, voitin jo toista kertaa tänä vuonna hevosaiheisen palkinnon!! Ensinhän voitin Taipaleen tilan arvonnassa ja nyt voitin Horsepron Facebook-arvonnassa hevosten joulukalenterin!! Kävin sitä jo tänään kyselemässä asiamiespostista, mutta ei ollut tullut, vaikka periaatteessa piti eilen jo tulla. Mutta tällaista tämä on täällä maalla, paketitkin tulee vähän viiveellä. No, onneks hepat ei tiedä, että niille on tulossa joulukalenteri, mutta joutuvat vielä odottamaan ;D

Hain taas säkin porkkanoita. Jokitalon tallilla käy porkkanamyyjä ja olemme sinne aina pyytäneet säkin muutkin. Onkohan meillä nyt kolmas vai neljäs säkki? Mun mielestä Thalikin karva on palautunut takaisin kiiltäväksi, liekö porkkanoilla vaikutusta asiaan?! Jotenkin ähkyn jälkeen sen karva ei ollut mun makuun yhtä hyvässä kunnossa kuin aiemmin.Huomenna olis lypsyrobottipihaton avajaiset, luultavasti käydään siellä ihmettelemässä, mihin kaikkeen sitä ihmiset ottaa hirveän isoja lainoja ;O) Josko samalla muistais viedä yhden maton pesulaan, niin sais jouluksi puhtaat matot lattiaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti