perjantai 23. joulukuuta 2011

Luukku 23: Papukin sai viimein joululahjansa!

Ensinnäkin, tädille ja tädin kääpiöpinsereille Akulle ja Maisalle kiitos joululahjoista!! Iita oli tosi kiinnostunut paketista, mutta vietiin se vielä odottamaan joulupukkia ;D On muuten fiksu rotu, kun nämä osaa lähettää joululahjojakin!!

Kasvattajan kyseltyä pari kertaa asiasta, otettiin toissailtana isännän kans mitta käteen ja Iita toiseen ja yritettiin saada säkäkorkeus tietoon. Parin tarkastuksen jälkeen saatiin arvioksi 33 cm. Mutta varmasti ainakin yli 30 cm. Eli tuolla mitalla se on nyt sentin yli hylätyn rajan =( Pienestä se on kiinni!! Mut isäntä totes, et hyvä niin, ettei tullu näyttelykoiraa ;D

Joulukalenteri rupeaa olemaan viimeistä luukkua vailla. Paljon ajatuksia jäi toteuttamatta. Piti tulla hevosvarustepostausta, arvontaa, suosikkiblogien esittelyä ja vaikka mitä. Mutta jäipä tulevillekin ajoille kerrottavaa, sillon kun ei ole mitään muuta lätinää ;D

Kävin eilen Agrimarketissa vähän tonttuasioilla, Merjan tykönä ;D
Samalla katsoin Papulle joululahjaa ja ostin Horze Base fleeceloimen, värinä Kastanjanruskea/Lumivalkoinen ja kokona 155 cm. Ja soppelihan se oli, kun kokeilin! Papu sai myös kanisterin sitä Toholammin rypsiöljyä ja Himalaya suolakiven.

Tällä viikolla yks ilta juoksutin Papua irtona ja otin maastakäsin treeniä irrallaan. On sillä huono kunto, ehkä tuolla tohtiskin ratsastaa, varsinkin jos lunta tulee sen verran, että hankeen pääsee ;D Kun eihän se jaksa kovin kauan juosta ;O)))

Ja tulevaisuutta varten taisin ostaa shettisvaljaat... Kun halvalla sain xD

Tänään vietin päivän siivoten, isäntä lähti pikkuneidin kans ajelulle, että sain rauhassa touhuta ;D Kerkesin sentään päällisin puolin kaikki tehdä, pölyt pyyhin jo yks päivä aiemmin ja jotain muuta pientä olin ehtinyt tehdä. Sauna olis ollu kiva pestä, mut ei kaikkea voi ehtiä :P
Joulukuusen koristelu tökkäs heti alkuunsa, kun en löydä valoja mistään. En voi käsittää, missä ne voi oikein olla?? Tätä menoa pitää olla ilman valoja sitten. Pöh.

Illalla kerkesin leipoa piparitkin, siinä ei kauan nokka tuhissut, kun kolmea peltiä pyöritin!
Porkkanalaatikko jää nyt tekemättä, kun ei ole ruokakermaa, ohhhoh...

Tänään alkuillalla rupes sitten satamaan vettä. Huoh =( Hepatkin oli ihan märkiä, piti kuivattaa ja loimittaa ja vielä extraloimittaa ;D Mutta onneks ei tarvi ajella mihinkään, saa olla kotosalla!

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti suosittelen mennä Papun selkään kun tulee kunnon hanki! Sillon on pehmee pudotus, eikä Papukaan jaksa riehua metrin hangessa samanlailla kun soratiellä ;D

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä hangen voittanutta hevosta, kyllä ne rauhoittuu kummasti, kun umpihankeen kääntää.

    Toki täytyy muistaa, että sieltä selästä saattaa tulla helpommin alas jos ei ole varautunut siihen, että hevonen liikkuu hangessa vähän "voimakkaammin" ja "isommin".. Näitäkin on nähty.. ;)

    VastaaPoista