keskiviikko 3. elokuuta 2011

Aloitus...

Tervetuloa!

Olen joskus harmitellut sitä, että miksi en tehnyt blogia Wordpressin sijaan tänne Bloggeriin? En kuitenkaan viitsinyt vaihtaakaan, kun pitkään siellä kirjoittelin hevosteni blogia. Nyt kuitenkin päätin aloittaa uudet tuulet blogin puolella ja tehdä kokonaan uuden! Tänne tulee hevosten lisäksi juttua koirista ja varmasti muustakin elämästä. Kun vain jotain ehdin kirjoittaa ;O)

Olen siis v. 1980 syntynyt "emäntä", asumme omalla maatilalla lypsykarjaa hoidellen. Meillä on v. 2010 syntynyt tytär, perheeseemme kuuluvat myös hevoset, koirat ja kanit.

Thalik & Papu 30.7.2011

8 kommenttia:

 1. Jei! Mitäs minä löysinkään =) mä taidan kans siirytä tänne jossain vaiheessa =)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen Merja, vaikuttaa paljon fiksummalta ja iisimmältä käyttää kuin Vuodatus!! Ja on suomenkielinen!

  Vielä kun keksis, et miten saan kirjoitettua tänne kommentteihin Bloggerin tunnuksilla.. ja vaan koko ajan kyseleen tunnuksia..

  -Outi-

  VastaaPoista
 3. Outi, siun tarvitsee kirjautua sisään sinne googletiliisi niin saat kommentit näkymään bloggerin tunnuksilla. =) Eli esim. jos tahdot vastata suoraan tästä tekstin yhteydestä kommenttilaatikolla valitset profiiliksi google-tilin. :) Tai sitten ennen kun vastaat kirjaudut aina sisään osoitteessa blogger.com (oikeesti linkki on paljon pidempi, mut oon noin aina kirjoittanut tuohon yläpalkkiin niin se tulee siihen bloggerin sisäänkirjautumiskohtaan, ainakin minulla). :)

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää uusi blogisi. :) Jotenkin ihana tuo otsikkokin, maalaiselämää. Sitäpä sitä, sitä parasta elämää.

  VastaaPoista
 5. Tarz, noin olen tehnyt, mutta se vaan aina hyppää takaisin sinne "kirjaa sisään"-juttuun, kun yrittää julkaista kommentin! Sama juttu on muiden blogeissa =/ Se ei vaan halua päästä mua kirjottaan xD

  Miia, kiitos =) Tuo otsikko tuli vähän heitettyä summissa, mutta nyt taidan itsekin olla siihen ihan tyytyväinen ;O)

  VastaaPoista
 6. Sanookos se sulle missään välissä mitään erroria? Mulle ainakin toisinaan sanoo, jos meen blogger.com:n kautta että ERROR ja jotain. Ei anna sisäänkirjautua ollenkaan, mutta jos sisäänkirjaudun esim. oman blogin yhteydestä sieltä ylhäältä oikealta niin sitten toimii ihan ok.

  VastaaPoista
 7. Niin siis jostain syystä nämä pop-up-ikkunoihin aukeavat kommentit antaa mahdollisuuden kirjoittaa google-tilin nimellä, mut ei muuten O.o

  VastaaPoista