perjantai 19. elokuuta 2011

Lapsen kanssa reissuun

Meillä oli edessä ensimmäinen pidempi reissu lapsen kanssa. Viime keväänä käytiin yhden yön reissu Keski-Suomessa kummipojan ristiäisissä. Se meni erittäin hyvin, kun Nelli nukkui melkein koko matkan autossa mennessä ja tullessa ja hotelliyö meni yhtähyvin kuin kotonakin yö!

Nyt oli kuitenkin tiedossa kolme päivää tien päällä, asuntoautossa ja vielä ne yötkin siellä autossa!! Ensimmäinen ongelmakohta oli yöpyminen, Nelli kun ei enää vaunuissa nuku. Eikä voinut olettaa, että neiti olisi edes malttanut pysyä niissä xD Joten sovittiin, että samalla, kun ajan auton maalaamolle, haen Ylivieskan lastentarvikeliikkeestä Kone-Asunmaalta matkasängyn. Meillä oli kyllä tavallaan matkasänky, tosin se oli reilun 100 km:n päässä meidän äidillä. Syy miksi päädyttiin uuteen oli se, että äiti totesi, että se sukulaisilta saatu matkasänky oli niin likainen ettei sitä viitsinyt käyttää. Siinä oli vieläpä vaneripohja (oli aika vanha sänky) niin sitä ei voinut edes pestä mitenkään fiksusti.

Lähtötohinoissa, asuntoautoa pakatessa, isäntä totesi, että ostappas samalla sitten matkarattaatkin.. Asuntoauton tavaratila oli sen verran ahdas, että yhdistelmävaunut ei olis varmasti sinne mahtuneet. Olenhan minä välillä aina kiusannut isäntää, että jokohan kohta rupeaa ahdistamaan isot rattaat, et haluaa ostaa ne matkarattaat ;O) No nyt se päivä koitti ;D

Joten isäntä lähti viimein pakatulla asuntoautolla Nellin kanssa kohti maalaamoa, minä Passatilla samaan suuntaan, mutta lastentarvikeliikkeen kautta! Matkasänky oli tarjouksessa ja maksoi 45 €, matkarattaissa punainen ja sininen malli oli tarjouksessa 89 €. Mustat olisivat olleet 119 €. Oulussa Citymarketissa oli samat mallit myynnissä hintaan 59,90 € ja 99 € eli ihme kyllä, erikoisliikkeessä päästiin halvemmalla =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti