perjantai 26. elokuuta 2011

Hyppää Venetsialaisiin

Muutaman vuoden se kesti, mutta viimein sain aikaiseksi lähteä Kalajoen raviradalle katsomaan Hyppää Venetsialaisiin-kisoja! Ne ovat nelipäiväiset estekisat, jossa on alue- ja kansallisia luokkia.
Tänä vuonna oli 15-vuotisjuhlakisat!!

Oikeastaan tarina lähtee siitä, että meillä on tosiaan menossa se putkiremontti ja tänään putkimies hääri siinä oleskelutiloissa, keittiössä jne. Ja Nellihän oli koko ajan konttaamassa sinne jalkoihin ja tutkimaan. Joten päätin, että nyt on todella hyvä päivä lähteä katsomaan niitä kisoja ;D

Mennessä satoi vettä, aika paljonkin välillä. Kalajoella ei onneksi satanut, yhdessä välissä tuli vähän pisaroita ja kun lähdettiin, tuli vähän isompi kuuro, joka sekin meni ohi.

Kisakäyttäytyminen oli Nellillä taas ihan hukassa. Oli kaikkea muuta kuin rentouttavaa katsoa kisoja, kun pikkuneiti ei sitten yhtään jaksanut taas istua rattaissa. Kun liikutaan, niin ei oo mitään ongelmaa, mut paikallaan ei sais olla. Pöh.

Alueella oli myös muutama hevostarvikemyyjä, jee :D :D
Tosin sydän itki verta, kun pääosin kaikki oli Kingslandia, Pikeuria jne. Ei mulla muuta, mutta ku ne menee niin kovasti yli budjetin =/ Mielellään sitä ostais sellaisia, mutta toisaalta, kuka niitä täällä katsoisi ja ihastelisi?! ;D
Yhdessä kojussa oli Kingslandin vaatteet -50 %. Yritin siinä takkeja ym. katsoa, mutta ne koot on niin hassuja, myyjä oli koko ajan varattu ja Nelli karjui rattaissa, niin totesin, et ei sitten, enhän mä mitään oliskaan halunnut...

Yhdessä kojussa oli loimia ja muutamassa tarjouslappu, joten niitä piti käydä katsomassa. Siihen tulikin heti myyjä auttamaan ja penkomaan ja etsimään loimia! Lupasi hommata paikan päälle huomisellekin, jos halusi! Hyvä palvelu kyllä oli. Ja nauratti, kun kysyin, mistä he ovat, niin olivat Keminmaalta xD Juuri sieltä tallilta, jossa kävimme lomareissulla hevosia katsomassa!! Eli liike oli nimeltään Hevossoppi.

Aikani siinä loimia ihmeteltyäni päätin ostaa Horse comfortin vohveliloimen. Olisin muuten ostanut fullneck fleecen Thalikille, mutta siinä ei ollutkaan kokoja. Olis siinä ollut Papulle törkeän hieno Eskadronin lila kuivatusloimi, mutta 130 euroa oli kyllä mun lompakolle ihan liikaa :P

Kaivelin myös padihuopia ja Eskadronin koiratakkeja, mutta kokoja ei ollut.

Yhdessä kojussa pisti silmään Roecklin hanskat 25 eurolla. Toisessa kojussa hinta oli 39 euroa, joten päätin  vielä käydä uudestaan katsomassa niitä lähemmin ja ostaa itselle! Malli on Roeckl Meredith Michaels Beerbaum ja väri musta-ruskea. Nyt kun vain pääsisi testaamaan niitä vielä!!

Hevosia ei paljoa ehtinyt katsomaan, kun aika meni niitä muutamaa kojua kiertäessä ja Nelliä viihdyttäessä. Mutta tulipa käytyä!!

Edellisen kerran yritin käydä siellä vuonna 2007, mutta lähdin niin myöhään lopulta kotoa, että kun saavuin paikalle, tulivat hevosautot jo vastaan, pois alueelta ;O)

3 kommenttia:

 1. Mulla on jus tommonen loimi Hertalle. On hyvä! :) Pitäis ruunallekk ostaa...

  VastaaPoista
 2. Onko sun mielestä minkäkokoinen?
  Kun tuo näytti silleen aika pieneltä, eli mä veikkaan, et se on Thalikille hyvä, vaikka onkin 145 cm! Ja ei se mitään, vaikka oliskin isompi tai vastais tuota 145 cm, koska sitten se on soppeli Papulle ;D

  Mut kivan värinen =)

  VastaaPoista
 3. Hertalla on normaalisti 165cm loimet ja tuo on sitä kokoa, mutta mielestäni aika iso. Varsinkin kaula-aukosta. Mutta käyttökelpoinen silti. :) Vaan nyt ostaisin sille 155cm.

  VastaaPoista