keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ostoksilla

Minä olin eilen unelmaminiä ;O) Appiukko tuli isännän kans touhuamaan vesiputkiremontin kanssa (tai siis ensi viikolla meillä pitäis olla käyttöputkiremontti, mutta piti kaivaa vähän letkua sementin alta, että saa vesimittarin paikan vaihdettua), niin totesin, et minä lähden kyllä sitten Ylivieskaan. Kun anoppikin kerta oli tulossa, niin sainpa kerrankin jätettyä Nellin kotia :P

Olihan tämä jo kolmas kerta, kun olen yksin liikenteessä.. Ekalla kerralla olin heinäkuussa, kun hain häälahjaa ja Nelli oli ollut kuumeessa, niin oli pakko jättää neiti kotiin ;D Ja heinäkuun lopulla oli pakko käydä auto katsastamassa! Pitää näemmä vain olla törkeä ja lähteä, kun ei noita lastenhoitajia muuten ole.

Ensin menin Kärkkäiselle. Kerkesin yläkerrassa kierrellä vähän hevos-, koira- ja lastenvaatepuolella, kun isäntä soitti. Joku vanhempi nainen oli soittanut ajaneensa Passattiin ja naarmuttaneensa sitä. Kiva kiva. Joten ei muutakuin vauhdilla ulos katsomaan tilannetta. Onneksi kyseessä oli fiksu rouva, joka soitti eikä lähtenyt vaivihkaa pois paikalta. Ensin näytti siltä, että on vain maali lähtenyt, mutta toisen kaupan pihassa huomasin, et onhan se painunut kasaankin.. Onneks ei mene omaan piikkiin korjaus!! Rouva soittikin illalla, että ei tarvi kuin mennä korjaamolle ja sanoa asiasta, niin heillä on tietokannassa vakuutusyhtiön lupa korjata se! Helppoa nykyaikana tämä homma =)

Kun asia oli siis hoidettu, ravasin takaisin Kärkkäiselle jatkamaan kesken jääneitä ostoksiani. Tosin pää tyhjeni aika hyvin, mulla ei ollut enää mitään hajua, mitä olin ostamassa... Kävin yhdeltä myyjältä kysymässä, onko siellä yhtään ponchoja. Pakko saada jotain, kun ei löydy soppelia takkiakaan xD Mulla on outo vaatemaku, kun en ikään löydä mitään itelle kelpaavaa :P No koko kaupassa oli kuulemma yhtä mallia, mutta se oli onneks mun mieleen! Kuvassa näyttää vähän hassulle, kun henkari ei halunnut pysyä suorassa, mutta sellainen kolmion mallinen tuo on ;D

Kävin myös keskustassa kirppiksellä, tavoitteena oli löytää Nellille talveksi navettahaalari. Muutamia ohuempia siellä olis ollut, mutta ei talvisempia. Joten etsintä jatkuu!!
Mutta tein minä sieltä kirppikseltä muita löytöjä!!!
Nellille kumpparit 3 eurolla!! Kaksi bodya ja lappuhaalarit, yhteensä 5,50 euroa!! Sekä pikkukoiralle villapaita, Hurtan fleecehaalari ja huomioliivi - nämä yhteensä 3 euroa!! Pikkasen hyvä tuuri sattui :D Nämä oli ilmeisesti chihuahua-kokoa, eli varmaan pentuaikana oikein soppelit!!

Illalla sitten hepat oli tuhmiksia >:( Siirrettiin navetalta kaksi ummessa olevaa lehmää yöksi laitumelle, kun pitää jotain kehitellä, et sais pari hiehoa siirrettyä parsipaikoille ;O) Niin huomattiin, et hevoset oli repiny pariin rehupaaliin reiän ja söivät siitä!!! Aidan ulkopuolella oli siis muutama paali. Papu vielä näytti kolmannellakin paalilla, et kattokaa, nääääääin tähän saa reiän!! No siirsin samantien hevoset seuraavalle lohkolle, isäntä käy sit illalla korjaamassa paalimuovit... ;D

Illemmalla sit isäntä totes, et sielläkin muuten on aidan ulkopuolella paaleja.. Lähdin samantien hakemaan hevosia laitumelta. Se lohko on tosi iso ja hevoset oli aivan toisessa päässä. Ajattelin kuitenkin, että kyllähän mun hevoset toimii, pakkohan niiden on toimia ;O) Joten kävellessäni portille vihelsin pari kertaa ja huikkasin, et "Papuuuu, Thaliiiiiik!". No kiltit hepat otti jalat alle ja laukkas täysiä portille! Hyvä pojat!! Toin hepat sitten pihalaitumelle, siellä ei pääse paaleihin käsiksi ;O) Tais iskeä vaan nyt aresti jätkille, ei auta :P
3 kommenttia:

 1. Wau, sä oot tehny loistavia löytöjä! :) Ihana toi Barbapapa-body, siis todella :) Mä en oo kirpparilta löytäny mitään barbapapaa ikinä... muuten on mullakin kyl tapana tehdä tosi hyviä löytöjä ja edullisesti! ;)

  Hienoo et pääsit ilman Nelliä kaupoille! Eikö ookkin paljon rentouttavampaa, kun ei koko ajan tartte katsoa toisen perään ym :D

  VastaaPoista
 2. Hyvähyvä, just noin sun täytyy jatkossaki toimia, että vaan jätät Nellin puolihuomaamatta ja häivyt omille asioille.:)
  Missä kirppiksellä kävit? Mä en oo kirppisihminen yhtään, mutta melkeen pitäs käydä Patrikille kumppareita kans niistä ettiin, en oikeesti raaski sijottaa niihin 20-30e, ku tietää että ne ei mahdu taas kohta enää jalkaan. Ja ihan älyttömän huonosti ees löytyy 19 tai 20 koon kumppareita mistään..

  VastaaPoista
 3. Laura, joo tuli kyl hyviä löytöjä! Siis tää oli vasta toka kerta Nellin syntymän jälkeen, ku kävin kirppiksellä. Pakko ruveta käymään useemmin, kun sieltä niitä hyviä löytöjä tekee! Ja mä en ees kelpuuta mitään nukkasia huonoja, mutta onneks löytyy uudenveroisiakin!

  Tuo Barbapapa-body oli selkeästi poikien vaatepinossa, mut pakkohan se oli ottaa ;O))

  Siis se on NIIIIIIIN luxusta, kun saa YKSIN käydä ostoksilla, voiko olla mitään parempaa?! ;D


  Jonna, kävin siinä keskustassa, onko se sitten Juurakon kirppis? Siinä jäätelökioskin vieressä ;D
  Sama homma, ei oikein viittis kumppareihinkaan paljoa sijoittaa, kun ne ei kauan mene! Ja Kärkkäisellä oli jotku kumpparit reilu 40 euroa!! Hullua!!!
  Nuo oli kokoa 22, mut kyllähän se jalka kasvaa ;D Ja nyt ei vielä oo paniikkia, kun ei kävellä.. ei vielä tänään ;O))

  VastaaPoista