lauantai 27. elokuuta 2011

Pihakirppis

Oltiin Nellin kanssa viikko sitten työkaverilla pihakirppiksellä! Oli ensimmäinen kerta, kun eksyin sellaiseen tapahtumaan, kehtasi mennä, kun oli tuttu pitämässä ;D Jotenkin tuntuu, ettei sitä tohdi toisten pihaan mennä noin vaan, vaikka julkinen tapahtuma onkin ;O)

Poikavauvojen äidelle voin kertoa, että olis kannattanut mennä! Siellä oli todella hyväkuntoisia ja laadukkaita poikavauvojen vaatteita, ja paljon!! Tytöille oli vähän vähemmän valikoimaa ja ne oli vähän isompia. Mutta kyllähän ne nuo lapsetkin kasvaa, joten valkkasin Nellille 98 senttisen neuletakin ja 110 cm Hello Kitty-mekon :D Sekä muistilapputaulusysteemin, jonka Hexu oli itse tehnyt sekä hauskan taulun eteiseen ;D


4 kommenttia:

 1. Oijoi.. :) Olipas kiva yllätys täällä.

  Alkuun en edes hoksannut että oli kyse meillä tapahtuneesta. Ja onko siitä vain viikko aikaa??:) hihih*

  Sinähän löysit ihania vaatteita. Minä valkkasin tyttöjen vaatteet sitten kun kirppis loppui ja tulihan kummilapsille ostettua vaatteita isompi pinkka. :)

  Nähdäänpäs sitten ensi viikolla, perjantaina en ehkä ole töissä niin yritäppä ennen sitä!?!:D

  Nellille hali kun oli suloinen piristys kirppis päivään :)

  VastaaPoista
 2. No pitihän sitä nyt kirjoittaa pihakirppiksestä, ei vaan aiemmin ehtinyt :D Kun pitihän ne nuo ostoksetkin saada kuvaan ;D

  Mä ens suunnittelin maanantaina, mut taidan sen jättää väliin kuitenkin. Mut ennen perjantaita siis!! Eli eihän siinä ole silloin kuin kolme päivää; tiistai, keskiviikko ja torstai ;O))

  Nelli oli suloinen ja kiukkuinen piristys ;D

  VastaaPoista
 3. Hei vitsit. Kaikkee sitä(unohtaakaan)!! Pitääköhän jo alkaa kerää ens kevään pihakirppistä varten tavaraa.. Jaksaskohan tuota pitää taas. :)

  VastaaPoista
 4. No ehdottomasti uutta pihakirppistä pystyyn vaan :D

  VastaaPoista