tiistai 23. elokuuta 2011

Horzen talvimallisto

Eilen mätkähti postilaatikkoon Horzen uusi kuvasto! Vähän niinkuin karkkipäivä ;D

Hevospuolella pisti silmään, että ei ainuttakaan fullneck toppaloimea O.o

Jos mulla olis hevonen, joka käyttäisi tallissa toppaloimea, tilaisin kiljusta riemuen tämän Horze Royal Equus Exclusive-talliloimen.

Mä niin tykkään noista kauluksellisista loimista, vaikka en ole omiin kokoelmiin sellaista vielä saanutkaan ;D

Ei siellä hevospuolella oikeastaan mitään suurempia vielä ollut, mitä olis pakko saada ;O) Talliin säilytykseen monenlaisia kivoja juttuja oli kyllä!

Vaatepuolelta sieltä löytyi kyllä sitten itelle jotain..

Yksi aivan ehdoton oli tämä, Horze Sofia naisten takki. Just tuollaista mä oon pari talvea ehtinyt!! Mutta, hinta ei todellakaan sopiva O.o Oikeasti, kuka maksaa ratsastustakista 199 euroa, huoh.. Rehellisesti sanottuna, jos mä ostaisin noin kalliin tallitakin, se sais sitten olla Pikeur, Kingsland, Kyra K tai joku muu vastaava. Mutta että Horzen takki tuolla hintaa?

Oli siellä muutakin jännää, villapaitoja, toppaliivejä, housuja jne jne. Mistäs sen sponsorin saikaan hakea?? ;D

Meneehän tuossa hetki ja toinenkin, kun kuvastoa selaa edestakaisin ja taas takaisin ja sitten vielä uudestaan! Merkintöjä tulee yliviivaustussilla, malliin Tämä mulle, tämä kans, tämä Thalikille, tämä Papulle, pakko saada... ;D

4 kommenttia:

 1. Sattumalta löysin uuden blogisi ja palatakseni vanhoihin kirjoituksiin, oletko jo löytänyt Thalikille toppiksen talveksi?

  Suosittelen piipahtamaan Saarisen Matille, pääset paikan päälle käpelöimään ja hinta-laatusuhde on jotain aivan toista kuin Horzen ja Hööksin loimissa! Taitaa Matilta vieläkin löytyä paksua fullneck-toppaloimea (musta/viininpun ja musta/sin), hinta oli muistaakseni 65-75e väliin. Kaulaosan puitteissa on sopiva lämpöiselle tai muulle kapeakaulaiselle hevoselle, mutta ei tahdo sopia esimerkiksi putelle.

  .. mitä tulee noin muuten vaikkapa Horzen tuotteisiin, meikäläinen hankkii niitä vain alennusmyynneistä ;) Hinta-laatusuhde ei vain tahdo toisiaan kohdata ja useimmissa loimissa on hyvin omituinen malli/leikkaus.

  VastaaPoista
 2. Hih, toppiksia kyllä on, mut ei vieläkään sitä fullneckiä ;O)
  Saariselle on tarkoitus suunnata loimea kaivelemaan seuraavaksi =)
  Siellä tulee enää niin harvoin käytyä, mutta nyt on ihan oikeaa asiaakin ;D

  Horzen loimet on kyl hurjasti noussu hinnoissa, ennen ne sentään oli kohtalaisen hintaisia!
  Mulla oli kans se yks Avalanche, joka olis muuten ollut ihan jees, mutta se etuosa O.o Hirmu iso, ihan suhteellisen iso!

  VastaaPoista
 3. Horzen loimia ostan aina jos näen hintaan 20-25e ;) Ihan asiallinen ostos hintaansa (25e) nähden on ollut tuo 100g vuorella oleva vedenpitävä toppis. Jostain syystä Horzella vaan on erittäin kummallinen mitoitus kaula-aukoissa, vaikka muuten hevoselle passaisi, on kaula kokoa norsu..

  Kysäises suoraan Saariselta löytyykö sitä vedenpitävää fullneck-toppista, veikkaan että taitaa olla vieläkin jokunen loimi siellä hallin katonrajassa. On ihan asiallinen ja hyvä loimi, hyvät kiinnitykset ja jämptiä kangasta (mutta ei vaan tosiaan passaa kaulasta suomenhevoselle). Eikä ole hinnan kiroissa vs. nettikauppojen tai ratsumerkkien fullneckit!

  VastaaPoista
 4. Horze on ylihinnoitellut itsensä! 199 eurolla sais jonkun laadukkaan merkkitakin! :D

  VastaaPoista