keskiviikko 10. elokuuta 2011

Synttärilahja!

Kuinka moni naimisissa oleva on halunnut synttärilahjaksi kihlasormusta? xD
Täältä löytyy yksi ;D

Mullahan ei varsinaisesti ole ollut kihlasormusta, vain pelkkä vihkisormus (joka on kaksiosainen). Kaksiosaisen halusin juuri sen takia, että siinä on tavallaan se kihlasormus sitten samassa ;O))

Sormus ostettiin viime kesänä helteellä ja imetin vielä silloin. Joten ihan loogista, että nyt kylmillä keleillä sormus on vähän löysähkö. Se ei putoa, mut on vähän löysä. En kuitenkaan ole halunnut pienennyttää sitä tai muuta.

Mun synttärit oli siis jo kesäkuussa, mutta koska en ole osannut isännälle sanoa mitään lahjatoiveita, se on ollut vähän jäissä vielä :P Sitten hoksasin, et hei, nyt mä haluan sen toisen sormuksen tuohon vihkisormuksen kaveriksi, vähän niinkuin turvaksi päälle (pienempää kokoa), ettei tule sellaista tunnetta, et sormus putoaa!

Joten kävin sitten hakemassa tällaisen synttärilahjan itselleni, isännän piikkiin ;D
Täytyy sanoa, että olin yllättynyt hinnasta, kun tuo oli vielä 25 %:n alennuksen jälkeen 95 euroa.. Mut sitähän nyt hokee uutiset ja kaikki, et kullan hinta on nousussa... Myyjä sanoi, että nousevat vielä tästäkin, kun eteenpäin mennään. Joten nyt on sitten sijoitettu kultaan, niinkuin kehoitetaan xD

"Kaksi" alempaa on siis vihkisormus, päällimäisenä erillinen sormus.

7 kommenttia:

 1. Joo, ainakin mieluinen ;D
  Tulin Ylivieskasta ja sanoin isännälle, et "kiitos synttärilahjasta, tää on tosi kiva!" xD Meinas, et no hyvä et kelpas ;D

  Katoin mä kyl kesäkuussa yksiä ratsastuskenkiä, mut onneks päädyin tällaiseen tarpeellisempaan esineeseen ;O))

  VastaaPoista
 2. Piti tulla tänne jättämään kommentti kun "vihdoin tajusin" että sullakin on täällä bloggerin puolella omat sivut!!! Vähän ehkä käyn hitailla mutta parempi myöhään... :)

  Tervetuloa nyt vielä ja ihanat sormukset olet sormeesi saanut!:)

  VastaaPoista
 3. Kihlasormuksissa on ihan huikeita hintaeroja, huomasin sen niitä meille ostaessa: toisesta paikasta sai puolta edullisemmin mitä toisen liikkeen halvimmat kaksi sormusta olisivat yhteensä tehneet... Siulla on kyllä nätit sormukset. =)

  VastaaPoista
 4. Hexu, joo mä joku aika sitten siirsin blogin tänne tuolta Wordpressistä! Ja samalla vähän muuttui konsepti :P Ennen oli enemmänkin tallipäiväkirja, nyt vähän muutakin ;D

  Tanja, kävin kahdessa liikkeessä, toisessa olis ollut 2 mm leveä 99 euroa ja toisessa 3 mm leveä alen kanssa 95 euroa (norm. 127 e). Toisessa paikassa ei ollut ollenkaan 2 mm leveitä.
  on niissä kyl suuria hintaeroja ja joskus näkee jopa niitä tarjouksia, et yhden hinnalla kaks sormusta ;D

  VastaaPoista
 5. Saitko ne mun vinkit niistä valokuvakehyksistä???:)

  VastaaPoista
 6. No nyt sain!!
  Kävin jo aiemmin katsomassa, mutta et ollu sillon viel ehtiny vastata :D

  VastaaPoista